Android kullanıcılarına Google kolaylığı yolda

Android kullanıcılarına Google kolaylığı yolda

Google, Android için yıllardır birçok yeni özellik sunmayı ihmal etmezken, hesap yönetimi kontrolleri için çok fazla değişiklik yapma yoluna gitmedi.

Öte yandan şirket son olarak, Android için yeniden tasarlanmış bir Google Hesap arayüzü ile karşımıza çıkmış durumda. İşte, Android Google Hesap yönetimi konusunda yapılan yenilikler.


Android Google Hesap yönetimi için büyük düzenleme


Android kullanıcılarının karşılaşacağı yeni Google Hesap arayüzü ile hem ayarlarınızda rahatça gezinebilecek hem de verilerinizi inceleyebileceksiniz. Ödeme yöntemleri gibi daha belirgin kategoriler, aktivite verilerinize hızlıca erişim ve gizlilik ayarlarınızı inceleme anlamında yeni tasarım büyük rahatlık sağlayacak. Hatta eski bir telefondan hesabınızı kaldırmanız için uyarılar da yine güvenlik konusunda öne çıkıyor.


Artık belirli bir ayar için nereye girmeniz gerektiğini tahmin etmek zorunda olmayacağınızı da belirtelim. Yeni arama özelliği sizi doğrudan gerekli ayarlara ulaştırma konusunda yardımcı oluyor. Örneğin, şifre yazdığınızda şifre değiştirme ya da kayıtlı şifreleri yönetme ile ilgili ayarlara kolayca ulaşabiliyorsunuz. Bu tabii ki büyük bir yenilik olmayabilir ama kesinlikle büyük bir kolaylık.

Bu yeni Google Hesap arayüzü, Android kullanıcılarına sunulmaya başlanmış durumda. Web ve iOS kullanıcıları ise, bu yılın sonuna kadar yeni arayüz için beklemek zorunda kalacak. Google Hesap ayarlarına sıklıkla girmiyor olabilirsiniz. Ancak şirket en azından girdiğiniz zamanlarda daha akıcı bir deneyim yaşamanız için ellerinden geleni yapmış. Ayrıca, birden fazla cihaz kullananların bu değişimden ciddi anlamda istifade edeceğini tahmin etmek güç değil.
 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.