Android kullanıcılarına müjde!

Android kullanıcılarına müjde!

Google Photos yüz tanıma uygulaması güncellenecek

Google Photos yüz tanıma sistemi tekrar gözden geçiriliyor. Zira uygulamanın ürün geliştirme konusundaki baş sorumlusu David Lieb, kendi Twitter hesabından Photos kullanıcıları ile mesajlaştı. Lieb, adeta bir tartışma platformu kurarak Google’ı takip edenler ile birlikte fikir alışverişlerinde bulundu. Tecrübeli yönetici, kendi mesaj panosu aracılığı ile, insanlara ilgili uygulamada hangi yeni özellikleri görmek istiyorsunuz diye sordu. Baş sorumlu, ayrıca, eğer göze çarpan hatalar varsa ve performans iyileştirmelerinin yapılması gerekiyorsa bunun açıkça dile getirilmesini istedi.

En dikkat çeken konuşmalardan biri, Google Photos’un yüz tanıma modülünün konuşulduğu mevzuydu. Lieb, bir kullanıcının yüz tanıma konsepti hakkında verdiği bir öneriye cevap olarak şunu söyledi: “Uygulamamız, kullanıcılarımıza daha özgür bir platform açacak çünkü sistemimizin tanımadığı yüzleri, bundan böyle, siz etiketleyebileceksiniz.

Ürün sorumlusunun yaptığı bir diğer açıklamaya göre şu an internet üzerinden kullanılabilen bazı özellikler, Android versiyonuna eklenecek. Yakında, mobil cihazınıza yeni yüklenen fotoğrafları arayabilecek ve zaman damgalarını düzenleyebileceksiniz. Android versiyonu için geçerli olan bu yenilikler, halihazırda iOS ve internet sürümünde mevcut. Lieb, buna ek olarak, albümde bulunan görüntüleri silme özelliğini de getireceklerini açıkladı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.