Android Mesajlar uygulaması artık masaüstüne geldi!

Android Mesajlar uygulaması artık masaüstüne geldi!

Nisan ayında Android Mesajlar uygulamasının masaüstü sürümünü çıkartacağını belirten Google, geçtiğimiz hafta yaptığı duyuru ile Android Mesajlar Web özelliğinin resmi olarak kullanıma sunulduğunu açıklamıştı.

Google resmi blogunda ” Bilgisayarınızdan metin gönderip almanızı sağlayan ve en çok talep edilen özelliklerden biri olan Web için Android Mesajlar‘ı kullanıma sunmaya başlayacağız.” şeklinde bir açıklama yaptı. Ancak, birçok kullanıcının bu özelliğe erişimemesi üzerine, kademeli olarak kullanıma sunulduğu açıklandı.

Son açıklamaya göre, Web için Mesajlar artık herkes tarafından kullanılabiliyor.

Android Mesajlar Web kullanıma sunuldu!
 

Kullanıcıların öncelikle burada bulunan bağlantı üzerinden Android Mesajlar uygulamasının Web versiyonuna erişmesi gerekiyor. Aynı WhatsApp Web kullanımı gibi kullanıcılar, telefonunda Mesajlar uygulamasını açmalı ve ardından “Seçenekler” menüsünde bulunan “Mesajlar Web” kısmına geçmeli.

Sitede çıkan QR kodu telefona okuttuktan sonra artık kullanıcılar bilgisayarları üzerinden mesajlaşmaya başlayabilecekler. Google, Web için Mesajlar ile birlikte uygulama üzerinde bazı küçük geliştirmeler de yaptı.

Kullanıcılar kendilerine gelen linkler için önizleme seçeneğine sahip olacak. Ayrıca kullanıcılar akıllı cevap yoluyla mesaj gönderebilecekler ve GIF araması yaparak kolayca GIF içerikli mesajlar gönderebilecekler.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.