Android Telefonu iPhone X’e Nasıl Çevrilir?

Android Telefonu iPhone X’e Nasıl Çevrilir?

Android işletimi sistemini kullanan telefon ve tabletler, birkaç adım ile İphone X haline geliyor.

Bunun için, birkaç uygulama ve duvar kağıdı, gerekli olan araçlardır. Apple şirketi, tasarım ve teknoloji bakımından en üstün özelliklerle donatılmış telefonu İphone X'i tanıtıma sundu. İphone X modeli çok fazla beğenilse de, fiyatı düşünüldüğünde, bu cihazın sınırlı sayıda kullanıcısının olacağı tahmin edilmektedir. Ancak bu telefonu alma gücü olmayan Android kullanıcılarının, birkaç adımda telefonlarını İphone X haline getirmeleri mümkündür.
Nova Launcher Prime Uygulamasıyla Yeni Bir Başlatıcı.


Android işletim sisteminin görsel ayarlarının değiştirilmesi için Nova Launcher Prime uygulaması kullanılabilir. Bu uygulama sayesinde Android işletim sisteminin görselliği İphone X tasarımına dönüşecektir.


Ana Sayfa İkonlarının Değiştirilmesi.


Gerçek bir İphone X deneyimi için , TrueiOS ikon paketi kurulabilir.
 

Çentik Tasarımı
 

İphone X modelinde bulunan ve ekranın üstünde yer alan çentik, XOutOf10 uygulamasıyla sanal olarak ekranın üstünde yer alabilmektedir.
 

Kilit Ekran Bildirimlerinin Değiştirilmesi
 

İos bildirim tasarımının aynısını Android işletim sistemlerinde uygulayabilen Floatify uygulaması, tema olarak kurulabilmektedir. Uygulamanın kurulumu tamamlandıktan sonra, uygulama üzerinden temanın İos 10 olarak değiştirilmesi gerekmektedir.
 

İphone X Duvar Kağıtları
 

Gerçek bir İphone X deneyimi için, duvar kağıtları olduça önemlidir. İphone X modelinin resmi duvar kağıtları, internet görsellerinden rahatlıkla indirilebilmektedir.
 

Yuvarlak Köşeli Ekran Deneyimi.
 

Roundr uygulaması sayesinde, sanal olarak ekran köşeleri yuvarlak olabilmektedir. Yuvarlak ekran kullanan cihazlar için bu uygulama gerekmemektedir.
 

Görsel Ayarların Uygulanması
 

Yukarıda bahsedilen tüm işlemlerin uygulanmasının ardından, Android işletim sistemine sahip akıllı telefon, tamamen İphone X tasarımına ulaşmıştır. Ana ekran üzerinde bulunan simge boyutlarının, Nova Launcher uygulaması üzerinden ayarlanmasıyla birlikte, Android destekli telefon, İphone X görünümüne geçmiştir.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.