Android uygulamalarında önemli gelişme

Android uygulamalarında önemli gelişme

Google, piyasaya sürmeye hazırlandığı yeni uygulama geliştirme kitiyle geliştiricilerin Android uygulamalarını, Android dışındaki platformlarda sorunsuz çalışabilecek şekilde çalıştırmasına olanak sağlıyor.

Geçtiğimiz günlerde Google, Google Play oyunlarının bilgisayarda resmi bir şekilde oynanabilmesine olanak sağlayan Google Play Games PC’yi 5 ülkede kullanıma açmıştı. Aktarılan bilgiye göre Google, Android geliştiricilerine uygulamalarını her platformda düzgün çalışmasını sağlayacak bir araç sunmaya hazırlanıyor.

androis.jpeg

Bir blog gönderisinde Google, geliştiricilerin uygulamalarının Android cihazlarda ve Android olmayan telefonlarda, tabletlerde, TV'lerde, arabalarda düzgün çalışmasını sağlamak için ihtiyaç duydukları araçları içeren yeni bir cihazlar arası yazılım geliştirme kitini ve daha fazlasını piyasaya sürdüğünü açıkladı. Yeni yazılım geliştirme kitinin üç görevini açıklayan uzmanlar "Yakındaki cihazları keşfetme, cihazlar arasında güvenli bağlantılar kurma ve bir uygulamanın deneyimini birden fazla cihazda barındırma. Google'ın geliştirdiği yeni cihazlar arası yazılım geliştirme kiti, çoklu cihaz bağlantısı sağlamak için Wi-Fi, Bluetooth ve ultra geniş bant kullanıyor" ifadelerini kullandı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.