Android’de Twitter Spaces denemeleri başladı 

Android’de Twitter Spaces denemeleri başladı 

Twitter Spaces ile iOS platformu üzerinde başlayan sohbet odaları özelliği şimdi de Android için deneniyor.

Şu an için uygulamanın beta sürümünü kayıt olmuş olan bazı kullanıcılara Twitter Spaces güncellemesinin geldiği ortaya çıktı. Beta uygulamasına sahip tüm kullanıcılara sunulmayan Spaces özelliği, yavaş yavaş da olsa Android için deneniyor gibi görünüyor.

Clubhouse uygulaması ise iOS tarafında çok fazla talep görse de, Android için bir türlü uygulamasını hazır hale getirmiş değil. Bildiğiniz gibi Twitter Spaces özelliği sadece iki gün önce ülkemizde de devreye girdi.

Şu an Twitter beta programına katılmak mümkün değil. Ancak önceden bu programa dahil olmuşsanız, uygulamada Spaces özelliğinin olup olmadığını kontrol edebilirsiniz.

Android Police tarafından aktarılan bilgilere göre, şu an için kısıtlı olarak Android için yayınlanan Spaces özelliği, iOS versiyonuna göre bazı kısıtlamalara sahip. Şu an için bu özelliği kullanan Android kullanıcıları kendi sohbet odalarını açamıyorlar. Sadece herkese açık olan sohbet odalarına katılabiliyorsunuz.

Clubhouse rakibi, Spaces özelliği, Twitter üzerinden sesli sohbet odaları açmanıza olanak sağlıyor. Sohbete katılabilecekleri seçtiğiniz Spaces sohbet odaları, Android ile birlikte çok daha geniş bir kitleye açılmış olacak.

Clubhouse uygulaması, son zamanlarda yaşadığı güvenlik açıkları ile gündeme geldi. Sadece iOS platformunda yer alması, Android için henüz bir gelişme olmaması da uygulamanın eksilerinden biri. Clubhouse’a girmek için davetiye gerekirken, Spaces sohbet odaları için Twitter üyesi olmanız yeterli.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.