Anıtkabir'de Ata'ya hakaret eden İnci'ye sert yanıt

Anıtkabir'de Ata'ya hakaret eden İnci'ye sert yanıt

CHP Karşıyaka Kadın Kolları üyesi Orkide Peksev, kolundaki dövme ile yanıt verdi.

Ankara'da Mustafa Kemal Atatürk'ün kabrinin olduğu Anıtkabir'de Atatürk'e hakaret eden ve bunu sosyal medyada paylaşan kadın Türkiye'de gündem olmuştu. Safiye İnci isimli kadın dün çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. Tüm Türkiye'nin tepki gösterdiği bu olaya CHP Karşıyaka Kadın Kolları üyesi Orkide Peksev'den de mesaj geldi.

CHP'li Peksev, sosyal medya hesabından bu olaya atıfta bulunarak kolundaki "Yaşa Mustafa Kemal Paşa Yaşa" yazılı dövmesini paylaştı. Paylaşımında Atatürk'e hakaret eden Safiye İnci'yi hedef alan Peksev fotoğraf açıklamasına da şu sözleri yazdı:

"Bu ülkenin kurtarıcısı ve kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'e dil uzatan, hakaret eden vatan hainidir. Atatürk'e hakaret eden nankör, şerefsiz Safiye İnci tutuklansın. Aklımda fikirlerin kalbimde sevgin hiç bitmeyecek büyük Atatürk. Kemal Atatürk imzası dövmemi ve bu dövmemi ömrümün sonuna kadar hep gururla taşıyacağım. Sonsuz sevgi, saygı ve minnetle... YAŞA MUSTAFA KEMAL PAŞA YAŞA..."

2ab46841-9eea-46eb-a5ab-558611b23cc4.jpg6e3cce2f-bf8f-4288-86f9-ec8c09455d9c.jpg39d36777-2ee0-45c0-8d7a-8dfa8760e37c.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.