Ankara'da gündem 'İzmir'

Ankara'da gündem 'İzmir'

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, dün Ankara’da parti genel merkezinde, üç kademe başkanlarından oluşan İzmir teşkilatıyla istişare toplantısı gerçekleştirdi.

AK Parti’de yerel seçimlerle ilgili çalışmalar hız kesmeden devam ederken önceki gün ani gelişen bir olayla İzmir teşkilatı olarak, AK Parti İl Başkanı Bilal Saygılı, AK Parti İzmir Milletvekilleri, AK Partili belediye başkanları, AK Parti 30 ilçe başkanı, AK Parti İzmir 30 ilçe kadın kolu ve gençlik kolu başkanları Ankara’ya davet edildi.

whatsapp-gorsel-2023-12-13-saat-14-32-44-71d610e9.jpg

Ankara’da AK Parti Genel Merkezi’nde yapılan istişare toplantısına, AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlık yaptı. Toplantının ana gündem maddesi, önümüzdeki yıl Mart ayında yapılacak olan yerel seçimler ve yerel seçim çalışmaları oldu.

Erdoğan başkanlığında yapılan toplantıya; Genel Başkan Vekilleri Efkan Ala ve Mustafa Elitaş, AK Parti Teşkilat Başkanı Erkan Kandemir, Genel Başkan Yardımcısı ve Seçim İşleri Başkanı Ali İhsan Yavuz, Genel Başkan Yardımcısı, Tanıtım ve Medya Başkanı Hamza Dağ, Kadın kolları Genel Başkanı Ayşe Keşir ve Gençlik Kolları Genel Başkanı Eyüp Kadir İnan da katıldı.

whatsapp-gorsel-2023-12-13-saat-14-32-44-ca8840b1.jpg

İzmir’den üç kademe başkanların başında Ankara’ya giden AK Parti İzmir İl Başkanı Bilal Saygılı toplantıya dair sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Artık İzmir’imizde 31 Mart zaferimize olan inancın, AK Partimize olan sarsılmaz güvenin rüzgarları esiyor...Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde İzmir’imizin hak ettiği eser ve hizmetlerle buluşması için gece gündüz demeden çalışmalarımıza devam edeceğiz" dedi.

whatsapp-gorsel-2023-12-12-saat-21-44-06-a589a669.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.