Ankara'da tren kazası! Ölüler ve yaralılar var!

Ankara'da tren kazası! Ölüler ve yaralılar var!

Vali Vasip Şahin'den açıklama

Ankara-Konya seferini yapan Yüksek Hızlı Tren'in Yenimahalle ilçesine bağlı Marşandiz istasyonunda banliyö treni ile çarpıştı iki vagonu devrildi. bölgeye çok sayıda ambulans ve itfaiye ekibi gönderildi. Kazada 9 kişinin hayatını kaybettiği 46 kişinin de yaralandığı ortaya çıktı.

Ankara-Konya seferini yapan Yüksek Hızlı Tren'in Yenimahalle ilçesine bağlı Marşandiz istasyonunda banliyö treni ile çarpıştı.İki vagonu devrildi. Çarpışmanın etkisi ile üst geçit çöktü. Bölgeye çok sayıda ambulans ve itfaiye ekibi gönderildi. 

2756805.jpg

ANKARA VALİLİĞİNDEN AÇIKLAMA: '9 ÖLÜ, 46 YARALI'

Ankara Valiliğinden YHT kazasına ilişkin yapılan açıklamada, “3'i makinist 6 vatandaşımız hayatını kaybetmiş, 3'ü ağır olmak üzere 46 vatandaşımız da yaralanmıştır” denildi. 

Ankara'da Yüksek Hızlı Tren ile yol kontrolü yapan kılavuz trenin çarpışması sonucu meydana gelen kazaya ilişkin Ankara Valiliğinden yapılan açıklamada; “Ankara'da sabah saatlerinde Ankara-Konya seferini yapan Yüksek Hızlı Trenin, Marşandiz istasyonuna girişi esnasında raylarda bulunan kılavuz tren ile çarpışması sonucu meydana gelen kaza ile ilgili olarak yürütülen çalışmalarda yapılan son tespitlere göre 3'i makinist 6 vatandaşımız hayatını kaybetmiş, 3'ü ağır olmak üzere 46 vatandaşımız da yaralanmıştır. Yaralı vatandaşlarımız ilimizdeki çeşitli hastanelerde tedavi altına alınmıştır. Kaza yerinde arama kurtarma çalışmaları devam etmekte olup gelişmelerden kamuoyuna ayrıca bilgi verilecektir” denildi.  

SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, Ankara-Konya seferini yapan YHT'nin Yenimahalle'deki Marşandiz istasyonunda yaptığı kaza ile ilgili soruşturma başlattı.
 

aw569084_01.jpg

 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.