Anne - Kız, Pistte Tek Yürek!

Anne - Kız, Pistte Tek Yürek!

Ak Parti İzmir İl Kadın Kolları Başkanlığı ve İzmir Ülkü Yarış Pisti 8 Mayıs Anneler Günü’nde, çok farklı bir etkinliğe imza attı. İzmir Ülkü Yarış Pistin’in heyecan ve adrenalin dolu pistinde, bu kez “anneler ile kızları” birlikte çıktılar.

Türkiye’nin en faal yarış pisti İzmir Park Ülkü Yarış Pisti, hız kesmiyor. Yıl boyu heyecan dolu etkinliklerle İzmirliler’in buluşma noktası haline gelen kompleks, bu kez kapılarını AK Parti İzmir İl Kadın Kolları Başkanlığı’nın organizasyonunda,Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Prof.Dr. Nükhet Hotar ve Türkiye’nin ünlü kadın milli ralli pilotu Burcu Çetinkaya’nın katılımı ile İzmir Ak Parti Kadın Kollarının Anneler ve kızlarına açtı.

"Anneler ve Kızları Direksiyon Başında Heyecan Dorukta" sloganıyla yola çıkan Ak Parti İzmir İl Kadın Kollarından 18 pilot anneleriyle beraber Ülkü Yarış Pisti'nde kıyasıya bir mücadele verdi.Yarışma öncesi pistlerin efsane şampiyonu Ümit Ülkü’den sürüş teknikleri konusunda özel eğitim alarak, ciddi bir şekilde kendilerini bu yarışa hazırladılar.

Ak Parti Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Prof.Dr. Nükhet Hotar, Pilot koltuğunda Türkiye Pist Şampiyonu Ümit Ülkü ile birlikte yarışın startını verdi’ tüm annelerin ve anne adaylarının anneler günü kutlayarak Tüm katılımcı anne ve kızlarına başarılar diledi.

Türkiye'nin  ünlü kadın milli ralli pilotu Burcu Çetinkaya ‘Hamileliği sebebi ile pilot koltuğuna oturamadığını fakat böyle bir organizasyonda bulunmanın mutluluğunu dile getirdi’

Kızlar pilot olarak direksiyona geçerken, anneleri yardımcı pilot olarak ter dökecek.

AK Parti İzmir İl Kadın Kolları Başkanı Gözde Keskin, "Bu özel günde, tüm teşkilat mensuplarımızın bir arada, güzel bir gün geçirmesi için böyle bir program gerçekleştirmek istedik. Kızlar ve annelerimiz için hayat boyu unutamayacağı farklı bir anının altına imza atabildiysek ne mutlu bize" diye konuştu.

Türkiye Pist Şampiyonu Ümit Ülkü ; Bu anlamlı günde Anneleri ile birlikte tek yürek olan pilotlarımıza ev sahipliği yapmaktan mutluluk duyuyor tüm annelerimizin ve anne adaylarımızın anneler gününü İzmir Park ailesi olarak kutluyoruz diye belirtti.

8 Mayıs Anneler Gününe özel düzenlenen bu etkinliğin sonunda podyuma birinci olarak Ak Parti Kadın Kolları İzmir İl Başkanı Gözde Keskin,ikinci olarak Ak Parti Balçova İlçe Başkanı Evrim Özen ve üçüncü ise Ak Parti İl Yönetim Kurulu Üyesi Canan Çam oldu.

unnamed (2)

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.