Anne Toprak'tan Ferman Toprak'a "Hakkım helaldir"

Anne Toprak'tan Ferman Toprak'a "Hakkım helaldir"

Fantezi müziğin sevilen ismi Ferman Toprak, 42'nci yaş gününü eşi Hilal Toprak, aile bireyleri, sanatçı arkadaşları ve dostlarının katıldığı özel bir doğum günü partisiyle sahne aldığı Faceclup'te geçtiğimiz gece kutladı.

Uğurken Erez, Merve Özbey, Erkam Aydar, Aslı Hünel, Şenol İpek, Bircan İpek, Serdar Seki, Suat Aydoğan'ın da katıldığı doğum günü kutlamasında Ferman Toprak, kendisinin ve eşinin fotoğrafının bulunduğu pastayı sahneye davet ettiği aile bireyleriyle bir arada kesti.

Sahneden misafirlere seslenen anne Kamuran Toprak oğluyla gurur duyduğunu belirterek ; "Adana'dan İstanbul'a oğluma gelinime bu özel kutlama için misafir geldim. Oğlum Ferman'a hakkım sonuna kadar helaldir" dedi.
   

Ailesinin ve dostlarının doğum gününde yanında olmasından mutlu olduğunu ifade eden Ferman Toprak, "42 oldum. Hep birlikte daha nice nice sağlık dolu güzel yıllara " dedi. Başarılı şarkıcı eşi Hilal Toprak'a da sahneden seslenerek "Gelecek seneki doğum günü kutlamamızda "Junior  Toprak" da aramızda olsa nasıl da güzel olur inşallah" diye konuştu.

    Kutlamada, Ferman Toprak, sanatçı arkadaşlarını da tek tek sahneye davet etti. Gecede geçmiş zamanda Ferman Toprak'ın da vokalistliğini yapmış olan başarılı popçu Merve Özbey'in seslendirdiği şarkılara davetlilerin hep bir ağızdan eşlik ettikleri de gözlerden kaçmadı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.