Anneler Günü'nde renk renk çiçekler tek telefonla kapınızda

Anneler Günü'nde renk renk çiçekler tek telefonla kapınızda

Üstelik uygun fiyatlarıyla...

İzmir Yeni Yasemin Çiçekçilik, Anneler Günü'ne hazır... Uygun fiyat seçenekleri ve ürün çeşitliliğiyle Anneler Günü'nde gerek hediye olarak gerekse hediyenin yanında annelere verilmek için özel olarak hazırlanmış çiçekler muhteşem kolajlarla göz dolduruyor.

İzmir'de çiçekçilik sektöründe en çok tercih edilen yerlerin başında gelen Yeni Yasemin Çiçekçilik sahibesi Gizem Biçer Anneler Günü için Medya Ege'ye özel açıklama yaptı ve en çok tercih edilen ürünleri söyledi.

Biçer yaptığı açıklamada şu sözlere yer verdi: "Pek çok insan bu özel gün dolayısıyla annesine bir hediye sunma arzusu taşıyor. Genellikle de bu hediyenin tercihi çiçekten yana oluyor. Genellikle de hediyeler çiçeğin yanında alınıyor. Çünkü çiçeksiz bir anneler günü düşünülemez. Saksı çiçeğinde; orkideler, ortancalar, kalanchoeler, menekşeler, teraryum, bonsai, mandalina, kumkuat, antoryum, guzmanya, menekşeler en çok tercih edilenlerdir. Vazoluk ve buket çiçeklerde ise; hüsnüyusuf, lilyum, gül, papatya, kır çiçekleri bu mevsimde en çok tercih edilenlerdendir" 

img_8306.jpg

img_8338.jpgimg_8353.jpgimg_8348.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.