Anneler yeni döneme hazır

Anneler yeni döneme hazır

Türk Anneler Derneği (TAD) Bursa Şubesi üyeleri, yeni dönemin ilk buluşmasını gerçekleştirdi. 'Kahve bahane' sloganıyla düzenlenen kahvaltıda üyeler, daha fazla öğrenciye burs vermek için yapacakları yeni projeleri konuştu.

Kurulduğu 1959 yılından bu yana gerçekleştirdikleri sosyal projeler ve verdikleri burslarla binlerce öğrencinin hayatına dokunan TAD, yoluna emin adımlarla devam ediyor. Pandemi döneminin ardından yeni sezona Özgen Plus Balat'ta merhaba diyen TAD Bursa Şubesi üyeleri, daha fazla öğrenciye burs sağlayabilmek için yıl boyunca gerçekleştirmeyi planladıkları projeleri değerlendirdiler. Yaptıkları her proje ve buluşmadan elde edilen geliri sosyal faydaya dönüştüren Bursalı anneler, 'Kahve bahane' sloganıyla gerçekleşen buluşmada herkesi eğitime destek olmak için projelerine katkı sunmaya davet etti.

2.jpg

Geleceğimizi Eğitim Şekillendirecek

Renkli görüntülere sahne olan buluşmaya ev sahipliği yapan TAD Bursa Şubesi Başkan Yardımcısı Sibel İstanbullu, dernek olarak öncelikli misyonlarının yardıma muhtaç öğrencilere sahip çıkmak olduğunu söyledi. Bu kapsamda halen 30 öğrenciye öğrenim hayatları boyunca burs sağladıklarını hatırlatan İstanbullu, "Bu sayıyı daha da artırmak için tüm üyelerimizle birlikte yeni projeler üzerinde çalışıyoruz. Bu çocuklar bizim geleceğimiz ve geleceğimizi eğitim şekillendirecek" diye konuştu.

1.jpg

Başkan Gönülkırmaz'a Geçmiş Olsun Dilediler

Öte yandan yaşadığı sağlık sorunları nedeniyle ilk buluşmaya katılamayan TAD Bursa Şubesi Başkanı Sibel Gönülkırmaz'a üyeler, geçmiş olsun dileklerini ilettiler. En kısa zamanda üyeleriyle buluşmak için sabırsızlandığını dile getiren Gönülkırmaz, sürdürdükleri iyilik hareketine tüm Bursalı anneleri katılmaya davet etti

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.