Anneleri olmayan kedi yavrularına köpek annelik ediyor!

Anneleri olmayan kedi yavrularına köpek annelik ediyor!

5 yaşındaki Mira isimli köpek anneleri ölen 4 küçük kedi yavrusuna annelik ediyor.

Medya Ege- İzmir'de yaşayan ve köpek eğitmeni olan Derya Erdil, köpeği Mira anneleri ölen kedileri kendi yavrusu gibi bakıyor. Annelik içgüdüsüyle köpek Mira kedileri emziriyor. 

Önceleri kedilerle anlaşamayan köpek Mira, köpek eğitmeni olan Derya Erdil, sayesinde doğru yönlendirmeyle kedi dostu oldu. Daha bir kaç günlük olan kedi yavrularını emziren Köpek Mira, genelde anlaşamayan ve hep bir kavga halinde olan kedi ve köpeklerin doğru yönlendirmeyle örnek davranışlar sergileyebileceğinin kanıtı. 

Köpek Mira'nın eve gelen sahipsiz yavruları hemen sahiplenip onlara bakmaya başladığını söyleyen Derya Erdil, "Mira bize ilk geldiğinde yani terkedildiğinde kedilerle arası hiç yoktu. Benim köpek eğitmeni olmamın ilk yararını kendisi ile tecrübe etmiş oldum. Şimdi yaklaşık 5 yaşında. Kendisinin annelik duyguları zaten çok fazlaydı ama onu ilk tanıyanlar şimdi halini görünce inanamıyor. Ne zaman evimize bulunmuş sahipsiz yavru gelse hemen sahiplenip ona bakmaya başlıyor" dedi.

3e36f24d-6553-439d-a8e3-0ffb00ae9807.jpg

En büyük yardımcısının Mira olduğunu belirten Derya hanım, "Bu bebekler de anneleri vefat edince bize geldiler. Beslenmesini ben yapıyorum tabi ki ama en büyük yardımcım Mira kız. Gönlü güzeldir tüm hayvanların yeterki onları doğru yönlendirin. Ve Mira buna en güzel örnektir. Herkesin merhametli ve sevgi dolu kalbi olan küçük  dostlarımız ile hayatını paylaşmasını temenni ediyorum. Zira, onlardan öğrenecek gerçekten çok şeyler var" açıklamasını yaptı.

1c39cef3-1314-4ba2-97db-932b40f0ce1e.jpg

448cad08-41d3-48c3-9153-25510f03b4b6.jpg

unnamed-(1)-540.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum