Annem ve babama ithafen 

Annem ve babama ithafen 

Berna Vatansever yazdı

Gazeteci dostlarım, tanıdıklarım; anne ve babalarını kaybettiği zaman onları hatırlayacak, hatırlatacak içlerinde oluşan hislerle, yazılar yazarak mükemmel eserler oluşturuyorlar.

Ben hala çok şanslıyken, annem ve babam sağlıklı, hayatta ve benimleyken yazmak istedim içimden geçenleri... Çünkü yazmayı en çok onlar için seviyorum. En çok yazdıklarımı onlar okuduğu zaman mutlu hissediyorum... 

d14e206e-6664-4a25-af8e-e0e4e223af10.jpg

Bir yandan da herkesin huzurunda kendilerine teşekkür etmek istiyorum. 

Öncelikle benim; ben olmama fırsat verdiğiniz için teşekkür ederim canım ailem. Hayatımın her anında doğrularımı sorgulamadan doğru bildiniz. Hatalarımı benimle birlikte iyileştirdiniz… Beni yargılamadan büyük bir sevgi, emek ve özveriyle büyütüp daima yanımda oldunuz, olmaya da devam ediyorsunuz... Size minnettarım. 

Bir yere ufacık taş koysam ya da saksıdaki toprağa tohum eksem bile benimle gurur duydunuz. Karşılıksız sevginizin yanında; bana olan sonsuz güveniniz ve saygınız ise hayata karşı güzel bakmamı, her şeyi tozpembe görebilmemi, ağız dolusu gülebilmemi ve etrafımdakilere neşe saçmamı sağlıyor.

8bdd4e21-e3f0-451b-b4cd-808dd4b6c0e7.jpg

Sizden aldığım cesaret sayesinde hedeflerime daima emin adımlarla ilerledim. Dünyanın her neresinde olursam olayım gölgenizi hep yanı başımda hissettim. Teşekkür ederim canım annem, teşekkür ederim canım babam… 

Çıkmaza girdiğimi düşündüğümde ailemin varlığı bana hep güç verdi. Diyorum ya ben hala çok şanslıyım. Annem veya babamın yüzlerindeki tebessümü gördüğümde, seslerini duyduğumda, üzerimdeki şefkati hissettiğimde aşamayacağım hiçbir engel yok. Size sımsıkı sarılmak dünyanın en büyüleyici hissi... İyi ki varsınız.

Bana sevmeyi ve sevilmeyi öğrettiğiniz için teşekkür ederim…

Annem ve babam benim en yakın arkadaşım. 

Hayatımızın her anını anlatan sayısız yazılar yazıyoruz. Her şeyin en yücesini ailemiz hak ediyor, bu değişmez bir gerçek. İşte bu yüzden, geç kalmadan benim için dünyada eşi benzeri olmayan iki insanı kaleme almak istedim.

Herkesin annesi en güzel yemeği yapar, herkesin babası dağ gibi arkasında durur. Benim içinde öyle. Ben de; dünyadaki en güzel anne benimmiş gibi, en iyi kalpli anneye ben sahipmişim gibi, kız çocuğuna en düşkün baba bana aitmiş gibi hissediyorum. Varlığınızla gurur duyuyorum. 

basliksiz-1-100.jpg

2 Şubat annemin doğum günü. Anneciğimin yeni yaşında; yeşil yeşil gülümseyen iri gözlerini en yakından göreceğim için ve anneme doyasıya sarılacağım için kendimi dünyanın en şanslı insanı hissediyorum. İyi ki doğdun, iyi ki senin kızınım annem.

Varlığınıza, desteğinize, koşulsuz sevginize, bitmek bilmeyen sabrınıza teşekkür ederim…

Sizin hiç büyümeyen minik kızınız olmayı çok seviyorum. Sizi çok seviyorum...

whatsapp-image-2021-01-27-at-10.27.55.jpeg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum