Anneni Ne Kadar Sevdiğini, Bir de Selway Outlet'te Söyle

Anneni Ne Kadar Sevdiğini, Bir de Selway Outlet'te Söyle

Selway Outlet, 8 Mayıs Pazar günü kutlanacak Anneler Günü için 100'e yakın markasıyla pekçok kampanya ve fırsat seçeneği sunuyor.

Selway Outlet ziyaretçilerini, anneler gününe özel cazip indirimler, her bütçeye ve zevke hitap eden seçeneklerin yanı sıra; mini oyunlar da bekliyor.

Havuzbaşı Etkinlik Alanı'nda 18.00 – 20.00 saatleri arasında gerçekleştirilecek, “Anneni ne kadar sevdiğini, bir kez de Selway Outlet'te söyle” oyununa katılan ve mikrofonda annesine sevgisini ifade eden herkese Selway Outlet markalarından özel hediye ve hediye çekleri verilecek.

O saatlerde izleyici olan ve oyun ekibinin belirlediği sıraya uygun şekilde mikrofonda konuşan küçük - büyük tüm konuklar hem eğlenip, sevgiyi paylaşacak; hem de Selway Outlet'te geçirdikleri bu özel günü hatırlatacak hediyelerle mutluluklarını katlayacak.

İzmir Çevre Yolu üzerinde 10 yıldır faaliyet gösteren Selway Outlet, sadece özel günlerde değil, yıl boyu karlı ve kaliteli alışveriş olanaklarıyla İzmirliler'in yoğun ilgisiyle karşılaşıyor.

Selway Outlet, kentin en güzel manzaralarından birine hakim olması, en iyi markaları en iyi fiyat ve kampanyalarla tüketiciyle buluşturması ile fark yaratıyor; yenilikçi marka ruhuyla, büyümesini sürdürüyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.