ANTALYA OPEN’DA BÜYÜK SÜRPRİZ

ANTALYA OPEN’DA BÜYÜK SÜRPRİZ

Hint rakibi Ramkumar Ramanathan’a boyun eğen 1 numaralı seribaşı Avusturyalı Dominic Thiem, Antalya Open ATP turnuvasına ikinci turda veda etti.

ATP çim kort sezonunun yeni turnuvası Antalya Open’da ana tablonun üçüncü gününde sahne alan Avusturyalı yıldız Dominic Thiem, ikinci turda yüzleştiği Hint rakibi Ramkumar Ramanathan’a yenilerek elendi.Kaya Palazzo Belek tesislerindeki organizasyona 1 numaralı seribaşı olarak katılan Thiem, elemelerden gelen Ramanathan karşısında varlık gösteremedi. Bir saat süren mücadele boyunca ilk servislerinden %90 ile puan çıkaran Ramanathan, 6-3, 6-2’lik setlerle adını çeyrek finale yazdıran taraf oldu.Fransa Açık yarı finalisti ve dünya 8 numarası Thiem’i devirerek kariyerinin en büyük galibiyetine imza atan klasmanın 222. basamağındaki Ramanathan, bir sonraki turda tecrübeli Kıbrıslı Marcos Baghdatis ile eşleşti. ATP eski 8 numara Baghdatis ise son maçında Arjantinli Carlos Berlocq’u 6-4, 3-6, 7-5’le geçti.

 VERDASCO GÜÇLÜ BAŞLADI

Türk Ekonomi Bankası’nın ana sponsorluğunda gerçekleşen Antalya Open’da 3 ile numaralı seribaşı olarak ter döken İspanyol Fernando Verdasco, ilk maçını kazanırken zorlanmadı. Belçikalı rakibi Steve Darcis’yi 6-3, 6-4’le saf dışı bırakan Verdasco, çeyrek finalde Fransız Adrian Mannarino ile oynayacak.

 ALTUĞ/SARP KAYBETTİ

ATP 250 serisi Antalya Open’da çiftlerde ortaklık kuran milli tenisçiler Altuğ Çelikbilek ve Sarp Ağabigün, çeyrek final biletini alamadı. Çelikbilek/Ağabigün ikilisi, Arjantinli Carlos Berlocq ile Portekizli Joao Sousa’nın oluşturduğu ekibe 6-3, 7-5’lik setlerle yenilerek turnuvaya veda etti.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.