Antalya'da Rotamkids farkı

Antalya'da Rotamkids farkı

Antalya’nın annelerine ve çocuklarına Rotamkids kapılarını açtı

Antalya’nın annelerine ve çocuklarına Rotamkids kapılarını açtı. Son zamanlarda adından sıkça söz ettiren bu özel merkezin en son etkinliği Esra Tekin Coşkun tarafından düzenlenen kahvaltı organizasyonuydu.

img-20180803-wa0036.jpg

Rotamkids anne ve çocuk etkinlik merkezi yeni dönem projeleri üzerine sohbet etmek,fikir alışverişinde bulunmak,yeni talepleri dinlemek ve geçtiğimiz eğitim dönemi çalışmalarını değerlendirmek adına anne ve çocuk kahvaltı etkinliğinde Antalya’nın annelerini ağırladı.

img-20180803-wa0034.jpg

Rotamkids teras bahçede hem annelerin soluk aldığı hem de çocukların keyifle oyunlar oynadıkları lezzet dolu bir sabah yaşandı.

img-20180803-wa0035.jpg

Rotamkids oyun terapi ve eğitici oyun gruplarına çocuklarıyla birlikte katılan anneler ilk kez ziyarete gelen anneler bilgi ve deneyimlerini paylaştılar. Rotamkids’in kurucusu ve Oyun Terapisti Esra Tekin Coşkun şu sözlerle bizlere günü özetlemeye çalıştı:

 ‘Rotamkids oyun terapi temel ilkeleri esas alınarak eğitici oyun grupları düzenleyen ve gelişimsel temas oyun terapi egzersizleri çalışan Antalya’daki tek anne ve çocuk merkezi olma özelliğiyle annelerin her ortamda sık sık birbirlerine tavsiye ettiği bir yer. Bizler anneleri buluşturarak hem varsa akıllarındaki tüm soruları yanıtlamak hem de buraya onlar birbirlerine anlatsın diye keyifli bir sohbet ortamı hazırlamak adına bugün burdaydık.’

Dokunmadığımız anne çocuk kalmayana kadar devam’ sloganımızdan da anlaşılacağı gibi her geçen gün daha güzel ve faydalı buluşmalara giderek kalabalıklaşarak birlikte tanıklık edeceğiz.Teşekkür ediyorum’

img-20180803-wa0037.jpg

Katılımcıların günden güne ilgi gösterdiği Rotamkids’in kurucusu Esra Hanım, bundan böyle köşe yazılarıyla tüm annelerin sesi olacağınında  müjdesini  buradan verelim.

Haber : Eylül Ayça Karakuş


 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.