Anuga Yiyecek ve İçecek Fuarı’na Poyraz Zeytinyağları damgası!

Anuga Yiyecek ve İçecek Fuarı’na Poyraz Zeytinyağları damgası!

Almanya’nın Köln kentinde bu yıl 9-13 Ekim tarihlerinde düzenlenen Anuga Yiyecek ve İçecek Fuarı’na Poyraz Zeytinyağları damgasını vurdu.

Poyraz Zeytinyağları, dünyanın farklı ülkelerinden gelen fuar ziyaretçilerden büyük ilgi gördü. Pandemi sürecine rağmen yoğun bir ziyaretçi trafiğine sahip olan Anuga Fuarı’ndaki Poyraz Standı’nda yeni iş bağlantılarının imzaları atıldı.

İhracatımıza Fuar dopingi

Dünyanın en önemli gıda fuarlarından biri olan ve iki yılda bir yapılan Anuga Fuarı’na bu yılda güçlü bir ekiple katıldıklarını dile getiren Poyraz Zeytinyağları İhracat Müdürü Gamze Karabulut, Fuarın çok verimli geçtiğini söyledi. Fuar süresi boyunca standlarında yoğun bir görüşme trafiği yaşadıklarını belirten Karabulut, “Türk zeytinyağının lezzetinin farkında olan gıda sektörünün temsilcileri ile birçok iş bağlantısına imza attık. Pandemi döneminin devam etmesine rağmen Fuar çok ilgi görüyor. Standımızda da birçok iş insanını ağırlama imkanı bulduk. Fuar ile birlikte kurduğumuz yeni bağlantılarla 40 ülkeye gerçekleştirdiğimiz ihracatımız daha da artarak büyümeye devam edecek” dedi.

poyraz-anuga-1.jpg

“Daha çok mutfağa gireceğiz”

Türk zeytinyağlarının dünyada kalite açısından önemli bir konumda olduğunu ve her geçen gün değerinin daha da iyi anlaşıldığına işaret eden Karabulut, Fuarların Türk zeytinyağının daha geniş kitlelere tanıtılması açısından da çok yararlı olduğunu kaydetti. “Türkiye’nin uluslararası fuarlarda daha fazla temsil edilmesi gerektiğinin altını çizen Karabulut, “Biz Poyraz Zeytinyağları olarak . ülkemizin ve dünyanın önde gelen fuarlarına sürekli katılıyoruz. Bu platformlarda ülkemizi ve firmamızı en iyi şekilde temsil etmeye çalışıyoruz. Her Fuar’dan da bugüne kadar hep olumlu sonuçlar aldık. Bundan sonra da Fuar trafiğine devam ederek Türk zeytinyağının dünyada daha çok mutfağa girmesi için çabamızı sürdüreceğiz” diye konuştu.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.