APAYDIN SATRANÇ’TAN MORAL YEMEĞİ

APAYDIN SATRANÇ’TAN MORAL YEMEĞİ

İzmir’in şampiyonlarını yetiştiren Apaydın Satranç, Türkiye ve Dünya’da derece çıkartan öğrenciler yetiştiren antrenörleri ile moral ve motivasyon yemeğinde bir araya geldi.

Satrançta İzmir’in gururu olan Apaydın Satranç, pandemi sürecinde hız kesmeden online çalışmalarına devam ederken, antrenör kadromsu ile moral ve motivasyon yemeğinde bir araya geldi. Çeşme İmerhan Otel'de düzenlenen gecede antrenör kadrosuna azimli ve disiplinli çalışmalarından dolayı teşekkür edildi.

0-474.jpg

Yönetim kurulunun da katıldığı yemek öncesinde Apaydın İnternet Ligi ödül töreni gerçekleştirildi. Açık alanda, sosyal mesafe ve hijyen kuralları dikkate alınarak düzenlenen ödül töreninde şampiyon olan Best of Bob Marley takımı adına Çisem Koca ve Yiğit Karaca yer aldı. Sporcuların kupa ve madalyalarını İzmir İş Dünyası Derneği Başkanı Feyyaz Sungur takdim etti.

Apaydın antrenör ve sporcularının aynı takımlarda yarıştığı Apaydın İnternet Ligi formatında turnuvanın sorunsuz tamamlanmasını sağlayan turnuva sorumlusu A Melih Çiçek'e kurucu FM Fethi Apaydın tarafından teşekkür plaketi verildi.sss-009.jpg

 
 
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.