App Store erişim sorunu ile gündemde!

App Store erişim sorunu ile gündemde!

Çok sayıda iPhone kullanıcısı App Store ile ilgili önemli bir problem yaşıyor. 

Dünya çapında kullanıcılar, bir uygulama güncellemek istediklerinde veya yeni bir uygulama indirmek istediklerinde karşılarına bir hüküm ve koşullar sayfası çıkıyor. Bunu onaylayan iPhone kullanıcıları, dosyayı indirmek için tekrar tıkladıklarında yine aynı sorunla karşılaşıyorlar. Döngü bu şekilde devam ediyor ve güncelleme indirilemiyor, uygulama yüklenemiyor. Bundan tam olarak kaç iPhone kullanıcısı etkilendi ve etkilenmeye devam ediyor bu henüz bilinmese de kullanıcılar tepkilerini Twitter, Facebook, Instagram gibi sosyal ağlardan dile getiriyorlar. Konu ile ilgili Apple Destek sayfasına da çok sayıda şikayet geldiği çeşitli kaynaklarca belirtiliyor.

Söz konusu sorun iOS eski sürümlerinde, iOS 12.2’de ve iOS 12.3 beta sürümünde bulunuyor. Kısacası sorun tüm iOS sürümlerini ve iPhone modellerini etkilemiş durumda. Bu da sorunun telefonun yazılımından kaynaklanmadığını gösteriyor. Sorunun muhtemelen sunucu kaynaklı bir sorun olduğu konuşulanlar arasında.

Apple Destek sayfasına baktığımızda ise “App Store” çevrimiçi durumu sorunsuz olarak gösteriliyor. Apple, henüz konu ile ilgili adım atmış gibi görünmüyor. Siz de iPhone kullanıcısı iseniz ve benzer bir sorunla karşılaşıyorsanız, yapmanız gereken en iyi şey Apple’ın sunucularını düzeltmesini beklemeniz olacaktır. Apple’ın konuyla ilgili adımı kısa sürede atması bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.