Apple Airpods'u akıllı saate dönüştüren tasarım

Apple Airpods'u akıllı saate dönüştüren tasarım

En çok ilgi gören Apple ürünlerinden biri olmayı başaran AirPods Jiae Connie Jung isimli tasarımcı, konsept çalışması ile kulaklık modelinin kılıfını akıllı saat olarak tasarladı.

Kablosuz kulaklık modelleri arasında en çok ilgi çeken Apple Airpods kılıfı Jiae Connie Jung’un tasarımı ile akıllı saate dönüştü. Kablosuz kulaklık modelleri arasında en çok beğeni toplayan modellerden biri olmayı başaran AppleAirpods, rakiplerine göre her geçen gün biraz daha fazla tercih edilir oldu. Kulaklıkları şarj etmek için kullanılan kılıfıyla kullanıcılara sunulan kablosuz kulaklık modeli yenilenen versiyonu ile kullanıcılarına kablosuz şarj desteğini de sunuyor.

Apple AirPods’u kendi yorumuyla tekrardan tasarlayan tasarımcı Jiae Connie Jung bizlere çok farklı bir konsept tasarım sunuyor. Kulaklık modelinin kılıfını akıllı bir saat konseptine dönüştüren tasarımcı çalışması ile oldukça farklı bir bakış açısı yansıtıyor. Hazırladığı çalışmasında kulaklığın kılıfına küçük bir ekran ekleyen Jung, kulaklığın kılıfının akıllı saatin ekranına magnetik olarak bağlandığını gösteriyor. Bu şekilde akıllı saatin ekranı kılıfın üzerinde yer alan ekrana geçiriliyor.

AirPods’un gövdesi oldukça kalın olduğundan tasarımcı tarafından oluşturulan konsept saatin oldukça ince olduğu dikkatlerden kaçmıyor.

Kulaklık kılıfından akıllı saat

Tasarımcı bu çalışmasıyla telefonlardan kontrol edilen müziğin kulaklıkların kılıfından yönetilmesini sağlıyor. Bu tasarımla birlikte Apple AirPods’un ekranında bildirimler, hava durumu, müzik kontrolü, kalp ritmi ve arama cevaplama gibi akıllı saatle yapılabilen tüm aktiviteler de gerçekleştirilebiliyor.

Tasarımcının bakış açısıyla yansıtılan bu çalışma yenilikçi bir tasarım gibi görünsede ürünün kullanımının zor olabileceği algısını da beraberinde getiriyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.