Apple bükülen iPad’ler için açıklama yaptı!

Apple bükülen iPad’ler için açıklama yaptı!

Birkaç gün önce yeni iPad Pro bükülme konusunda gündeme gelmişti. Kargosunu teslim alan kişilerin karşılaştığı bu kötü durum sonrasında Apple’dan açıklama geldi.

Daha çok 11 ve 12.9 inçlik modellerde gerçekleşen bükülme durumu, Apple tarafından yapılan ilk açıklamada problemin kendilerinden kaynaklanmadığı şeklinde bir açıklamayla geçiştirildi. Yaşananlarla ilgili sessiz kalan Tim Cook’un aksine Apple yöneticisi Dan Riccio konuyla ilgili konuşmayı tercih etti.

Riccio “Son olaylar da göz önüne alındığında yeni iPad Pro’nun dizayn ve yapı olarak Apple’ın yüksek kalite standartlarını karşıladığını ifade etmeliyim. Ürün geliştirme aşamalarında gerekli ölçüm ve kontroller titizlikle yapılıyor. Son iPad Pro’nun kalınlığı yaklaşık 400 mikron. Bu da şimdiye kadarki en ince iPad anlamına geliyor.  5.9 milimetre kalınlığındaki iPad Pro’nun günlük kullanımda bir probleme neden olmadığını rahatlıkla söyleyebilirim.” dedi.

iPad Pro bükülme sorunu hakkında Apple yetkilisinin yaptığı açıklamaya rağmen birçok kullanıcı yaşadıkları problemi sosyal medyadan paylaşmış görünüyor. Youtube’da yer alan bükülme testlerinde yeni iPad’lerin kolaylıkla ortasından kırıldığına şahit oluyoruz. Mikrofonun yer aldığı bölümün bükülme testinde en zayıf nokta olduğu görülüyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.