Apple Çok Hızlı Şarj Eden Aleti Geliştirdi

Apple Çok Hızlı Şarj Eden Aleti Geliştirdi

Apple, bu ürünleri sayesinde iPad Pro modelini tam %64 oranında daha hızlı şarj etmemize izin veriyor.

Mobil ve bilgisayar sektörlerindeki çizgisini başarılı bir şekilde korumaya devam eden Apple, bir yandan yeni nesil donanım ürünleri de geliştirmeye devam ediyor. Bunun adına çalışmalarına hız kesmeden devam eden şirket, nitekim en yeni tablet modeli olan iPad Pro’da kullandığı şarj aleti ile gündemde. Zira bu şarj cihazının diğerlerine göre çok daha hızlı olduğu ve bunun yanında verim konusunda da başarılı bir iş çıkardığı belirtiliyor.

28032016

YÜZDE 64 DAHA HIZLI ŞARJ

Geliştirmiş olduğu 12.9 inç büyüklüğündeki iPad Pro için iki yeni aksesuar ürünü hazırlayan firma, USB Type-C teknolojisinin nimetlerinden yararlanarak eskilerine göre çok daha hızlı çalışan şarj aleti geliştirmiş bulunmakta. Hem şarj aletine hem de adaptörüne imza atan Apple, bu ürünleri sayesinde iPad Pro modelini tam %64 oranında daha hızlı şarj etmemize izin veriyor. Bu hızlı şarj olayı esnasında bataryanın zarar görmeyeceği ve buna göre geliştirilmiş ürünler olduğu söyleniyor.

Hızlı şarj elde edilmesini sağlayan yeni Apple lisanslı ürünler, şu anda 75 dolar karşılığında satın alınabiliyor. Bunun içinde resmi mağaza üzerinden alışveriş işlemlerini gerçekleştirebilirsiniz.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.