Apple çözümü eski modellerde arıyor!

Apple çözümü eski modellerde arıyor!

Apple, iPhone 12 ailesini tanıtmıştı. Sonrasında ise yeni modeller için satış beklentileri pek de karşılanmamıştı. Ancak bu durum değişiyor, talepler artıyor. 

Aynı zamanda şirket iPhone 12 bileşenleri için de sorun yaşıyor. Firma üretimde gecikmeleri önlemek adına bir adım atıyor. Apple iPhone 12 için çözümü eski iPhone modelleri ile arayacak.

İlk aşamada yeni iPhone ailesi için satışlar beklentileri karşılayamadı. Ancak bu durumun değiştiği, taleplerin arttığı görülüyor ve önümüzdeki süreçte de artışın devam edeceği tahmin ediliyor. Özellikle yılbaşı gibi alışverişin artacağı dönemde iPhone 12 için de taleplerin artması bekleniyor. Bu durumda da şirket üretim ve tedarik noktasında sorun yaşamamak için bir adım atıyor.

Apple iPhone 12 için 20 milyondan fazla eski iPhone siparişi verdi. Firma bu adımıyla yeni iPhone ailesi için üretim ve tedarik noktasındaki sorunları aşmayı planlıyor. Eski modeller, iPhone 12 modellerinde parça desteği için kullanılacak. Satışlarda beklenen artış sonrası ihtiyaç da bu şekilde karşılanacak.

Ayrıca firmanın eski iPhone modelleri için de hala talep olduğu belirtiliyor. Özellikle iPhone 11 satışları, şaşırtıcı derecede güçlü olarak devam ediyor. Aynı zamanda iPhone SE satışlarının da markanın yüzünü güldürdüğü biliniyor. Bir başka kaynak ise iPhone 11 Pro ve Pro Max modellerinin, iPhone 12 satışlarını etkilememesi için üretimlerinin durdurulabileceğini söylüyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.