Apple efsanesi geri dönüyor!

Apple efsanesi geri dönüyor!

iPhone 3GS, yeniden piyasaya çıkıyor.

Apple‘ın 2009 yılında piyasaya çıkardığı ve dönemine göre oldukça performanslıbir telefon olan iPhone 3GS, yeniden piyasaya çıkıyor. Güney Koreli bir mobil operatör firması iPhone 3GS modelini bu ay içerisinde yeniden satışaçıkaracağını açıkladı.

Apple’ın 2009 yılında kullanıcılarına sunduğu ve 2012 yılına kadar üretimini devam ettirdiği iPhone 3GS, efsaneler arasına adını yazdırmayı başarmıştı. Bu telefon şimdi Güney Kore’de küllerinden yeniden doğmaya hazırlanıyor. Güney Koreli mobil operatör firması SK Teling, modeli bu ay içerisinde 40 dolar fiyat etiketiyle satışa çıkaracağını açıkladı.

iPhone 3GS, teknolojik koleksiyonlere geliyor!

Firma, bu telefonlar ilk çıktığı zaman piyasadan yüksek sayıda bu modelden topladığını ve ellerinde kalanları bu yıl satmaya karar verdiğini açıkladı. 2009 yılında 8 GB depolama kapasiteli modeli için Apple’ın istediği fiyat 99 dolardı. Şu an 40 dolardan satılacak model, teknolojik koleksiyon meraklıları için oldukça uygun bir fiyat.

Güncel yazılımları destekleyemeyecek!

Telefonun desteklediği en son işletim sistemi iOS 6 sürümü olduğu için güncel yazılımları çalıştıramayacağı aşikar. Üstelik eski tip 30 iğneli şarj ucu ile gelen telefon yeni Lightning bağlantıyı da destekleyemiyor. Aksesuar desteğikonusunda oldukça zayıf kalacak olan bu telefon için firma, satışa çıkaracağı model sayısını açıklamadı. Eğer bu modeli nostalji yapmak için almak istiyorsanız elinizi çabuk tutmalısınız.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.