Apple Face ID, yeni özellikleriyle dikkat çekecek!

Apple Face ID, yeni özellikleriyle dikkat çekecek!

Analist Ming-Chi Kuo gelecek yılki iPhone’larda Apple Face ID teknolojisi üzerinde özenle duracak ve önemli yenilikler getirecek notunu detaylarıyla açıkladı.

Daha ne yapacaklar, yüzümüzü tarıyor ve açıyor seslerini duyar gibiyim ama Apple bu yıl Face ID konusu üzerinde özellikle duracak gibi gözüküyor. Kuo’nun paylaştığı notlara göre Apple Face ID kamera sistemini tamamen yenileyecek.

Face ID üzerindeki aydınlatma sensörünü güçlendirmesiyle birlikte düşük ışıklı ortamlarda bile yüzünüzü tanıtabilecek ve kilidi açabileceksiniz. Bunlarla birlikte sensörler ve kameraların güçlendirilmesinden sonra yeni iPhone’lar yüzünüzü saliseler içinde tanıyacak.

Kuo, geliştirilmiş Face ID sensörünün bu yılki iki OLED iPhone ve bir LCD iPhone serisini izleyecek olan tüm 2019 iPhone modellerinde donatılacağını da ekledi.

Son olarak Kuo, Apple’ın 3D touch özelliğinin tamamen kaldırılması, üç kamera lensinin entegrasyonu ve çentiğin tamamen ortadan kaldırılması gibi planlar üzerinde çalıştığını iddia ediyor.

Yeni iPhone XS, XS Max ve XR modelleri tanıtılmasının üstünden çok süre geçmese de gelecek yıla dair söylentiler hızla artıyor. Bakalım bu sefer kaç böbreğimizi satmak zorunda kalacağız.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.