Apple, iPhone 12 modellerine müdahale etti

Apple, iPhone 12 modellerine müdahale etti

Apple hem işitme cihazı uyumluluğu hem de iPhone 12 modelleri için açıklamada bulundu

iPhone 12 mini, iPhone 12 Pro ve iPhone 12 kullanıcılarının yaşadığı sorunlara bir yenisi daha eklendi ancak Apple bu sefer elini çabuk tuttu ve müdahale kararı aldı. Made for iPhone etiketli olan işitme cihazları, ses ayarlarını bulunduğunuz yere göre değiştirmenizi kolaylaştırıyor. Ayrıca bu ürünlerin gürültülü ortamlarda daha iyi bir şekilde iletişim kurmanızı sağladığını hatırlatalım.

Apple işitme cihazı uyumluluğu hakkında ne söyledi?

Yayımlanan belgede iPhone 12 ailesini tercih eden kullanıcıların ses kalitesi konusunda çeşitli sorunlar yaşayabileceği belirtildi. 44 yıldır faaliyet gösteren Apple, bu sorunların bir güncelleme sayesinde çözüleceğini söyledi.

iPhone 12 mini’ye, iPhone 12’ye, iPhone 12 Pro’ya veya iPhone 12 Pro Max’e bağlı olan Apple imzalı işitme cihazlarını kullanan kişilerin kesintili, parazitli veya ses seviyesi gereğinden fazla olan sesler duyduğu tespit edildi. Ayrıca işitilen seslerin bir anda bozulduğu da öğrenilen bilgiler arasında yer alıyor. Bu sorunların hangi iOS sürümü sayesinde çözüleceği açıklanmadı. iOS 14.3 isimli güncelleme kendisini bu hafta ilk beta sürümü ile gösterdi ancak kendisinin ses sorunlarına dair herhangi bir çözüm sunmadığı bildirildi.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.