Apple Store’lar geçici olarak kapatıldı!

Apple Store’lar geçici olarak kapatıldı!

Apple bugün, Corona virüsün yayılmasının devam etmesi nedeniyle Çin dışındaki tüm perakende satış yerlerini 27 Mart’a kadar kapattığını duyurdu .

Çin dışında her yer kapalı!

Müşterilere mağaza kapanışları hakkında bilgi veren bir mektupta Tim Cook, Çin’in bize Corona virüs bulaşma riskini en aza indirmenin etkili yolunun nüfus yoğunluğunu azaltmak ve sosyal mesafeyi en üst düzeye çıkarmak olduğunu öğrettiğini söylüyor. Apple, İtalya ve İspanya’daki tüm mağazalarını zaten kapatmıştı ancak ABD gibi diğer ülkelerdeki mağazalar şimdiye kadar açık kaldı.

Mağazalar, 27 Mart’ta açılacak

Apple kararını şöyle duyurdu: “Bugün itibariyle Çin’deki tüm mağazalarımız yeniden açıldı. Operasyon ekibimize ve ortaklarımıza tedarik zincirimizi yeniledikleri için teşekkür etmek istiyorum. Birlikte öğrendiklerimiz bu küresel krizde en iyi uygulamaları geliştirmemize yardımcı oldu. Bu derslerden biri, virüsün bulaşma riskini en aza indirmenin en etkili yolunun nüfus yoğunluğu azaltmak ve sosyal mesafeyi en üst düzeye çıkarmaktır. Başka yerlerde yeni enfeksiyon oranları artmaya devam ettikçe, ekip üyelerimizi ve müşterilerimizi korumak için ek adımlar atıyoruz. Bu yüzden 27 Mart’a kadar Çin dışındaki tüm perakende mağazalarımızı kapatacağız.”

Cook, cihaz veya aksesuar satın almak isteyen müşterilerin bunu Apple’ın web sitesinden veya Apple Store uygulaması aracılığıyla yapabileceğini söylüyor. Servis ve desteğe ihtiyaç duyan müşteriler Apple’ın destek sitesini kullanabilir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.