Apple Watch Kayışları Nasıl Değiştirilir?

Apple Watch Kayışları Nasıl Değiştirilir?

Saatlerin hayatımızda önemi çok büyüktür bize zaman yönetimini, zamanı nasıl kullanacağımızı anlatmaktadır.

Oldukça kullanışlı olan bu birbirinden çeşit ve şık tasarımları olan saatler günlük yaşamımızın içinde sıklıkla yer almaktadır. Eskiden beri tüm insanlık zaman üzerine düşünmüş ve zaman yönetmek için büyük çaba harcamışlardır. Zaman insanoğlunun en büyük hazinesidir bu değerli hazineyi en iyi şekilde değerlendirmek de bize düşüyor. İlk zamanlar yapılan saatler daha çok kullanım amacının dışında olup göze hitap etmesi için tasarlanmıştır. Örneğin; El-Cezeri'nin Filli Su Saati hem zamanı yönetmek hem de göze hitap etmesi için tasarlanmıştır. Boyutları bakımından günümüzde kullandığımız saatlerden çok farklıdır. Geçmişten günümüze gelişen bu saatler günümüzde de popülerliğini korumakta yeni üretilen bu ürünler ilgi odağı olmaktadır.
 

Apple Watch Hakkında
 

Apple saat tasarımı açısından oldukça gelişmiş şık ve güzel tasarımlar ortaya koymakta şuan hali hazırda kullanımda olan apple watch'lar tasarım bakımından kavisli kenarlara sahip yuvarlak bir arayüzü ve kenar tuşları ile oldukça rahat kullanım sağlayan apple watch'lar günlük kullanım içinde ideal saatlerdir. Apple'ın bu denli ince ve zarif tasarlanmış saati kullanıcı beğenilerini oldukça toplamaktadır. 24 Nisan 2015 üretilen apple watch üretilen ilk gününden bu yana beğenileri üzerine çekmektedir.
 

Apple Watch Kayışları Nasıl Değiştirilir?
 

Öncelikle kayışları çıkarmak için kayış çıkarma düğmesini basılı tutarak kayışı yana kaydırılır. Hemen sonrasında kayış dışa doğru itilir kaymaz ise kayış çıkar düğmesine tekrar basılı tutup tekrar deneyip tekrar kaydırın. Kayış üstünde yazılı olan kısım bize dönük olması gerekmektedir. Yeni takılacak kordon kenardan itilerek iyicene içeri doğru itilir ve tık sesi gelene kadar içeriye doğru itilir ve yeni kordan takılmış olur.
 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.