Apple Watch Series 6 sürprizi!

Apple Watch Series 6 sürprizi!

Apple bugün resmen Eylül ayında düzenlediği Apple Etkinliği‘nin tarihini açıkladı. 

15 Eylül saat 20:00’da gerçekleşecek etkinlik için, Apple’ın YouTube kanalında Apple Watch Series 6 ile ilgili bir ipucu görüldü. Guilherme Rambo’nun belirttiği detaya göre, Apple’ın YouTube videosu için meta veriler birkaç anahtar kelime içeriyor. Bu veriler içerisinde, bugün herkesin beklediği iPhone 12 yerine Apple Watch Series 6 etiketinin olması, bu etkinlikte iPhone 12’nin tanıtılmayacağı şeklinde yorumlandı.

Ayrıca Bloomberg de bugün 15 Eylül etkinliğinde iPhone ile ilgili bir tanıtım yer almayacağını paylaştı. Çünkü Apple bunun yerine yeni ‌Apple Watch‌ ve iPad modellerini tanıtmayı planlıyor. iPhone 12 için ayrı bir etkinliğin sonbaharda, muhtemelen Ekim ayında gerçekleşmesi bekleniyor. Konuyla alakalı açıklanan etkinliğin adında “Special” kelimesinin olmaması da bu ihtimali güçlendiriyor. Çünkü Apple, bu zamana dek tüm yeni iPhone modellerini “Apple Special Event” sunum adıyla tanıttı.

Söz konusu videonun diğer meta verileri arasında “iOS, ‌iPhone‌, Mac, ‌Apple Watch‌, Series 5, Series 6, ‌iPad‌, ‌iPad‌ Air, MacBook, iMac , MacBook Pro , Fitness, Wellness, Illustration, Apple” dahil olmak üzere mevcut ürünler için diğer anahtar kelimelerin tam bir listesine sahip. TV, AirPods, Apple Etkinliği, Apple Keynote, WWDC, Eylül, Apple Özel Etkinliği ve Apple Lansmanı olarak da ek metalar bulunuyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.