Apple yeni iPhone'da Galaxy Note özelliğini kullanacak!

Apple yeni iPhone'da Galaxy Note özelliğini kullanacak!

Apple ve Samsung arasındaki fırtınalı ilişki tüm hızıyla yeni sezona hazırlanıyor.

İki şirket dev pazar payına sahip üreticiler olunca, birbirleriyle olan çatışmaları ve anlaşmaları kolayca kulaktan kulağa yayılıyor. Bu kez yeni iPhone Galaxy Note serisinden ilham alacak gibi görünüyor?

iPhone Galaxy Note çizgisinde ilerleyecek

Galaxy Note serisinin aslında akıllı telefon tarihinde büyük bir önemi var. İlk Note modeli insanların satın almak istediği ilk büyük boy telefon modeli olmuştu. Elbette ilk dev ekranlı telefon değildi ama Samsung bir şekilde Galaxy Note modellerini ikonik hale getirmeyi başarmıştı.

Apple ise artık bu seri ile rekabet etmek istiyor. Note serisinin kendi içinde oluşturduğu kitleden pay almak isteyen şirket, 2018 Eylül ayında tanıtacağı telefonlarda ilk kez 6.5 inçlik OLED ekrana sahip bir cihaza yer verecek. Üstelik ekran tarafında bu cihaz, 6.38 inç olması beklenen Galaxy Note 9 ekranından daha geniş bir panel ile gelecek.


Anlayacağınız Apple sadece geniş ekranlı bir telefon değil, aynı zamanda phablet sınıfında ilk cihazını satmaya hazırlanıyor. Böylece kendi alanında ilk kez Note serisine bir rakip çıkarmış olacak.

Peki, Note serinin diğer bir ikonik özelliği stylus kalem yeni iPhone’da olacak mı? Bu konuda şu ana kadar hiçbir bilgi gelmediği için Apple’ın politikası ne olur hiç bilmiyoruz ama stylus sunan bir iPhone fikri insanı cezbetmiyor değil.

Tüm bunların cevabıyla Eylül ayında düzenlecek Apple etkinliğinde gözler önüne serilecek.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.