Apple Yeni Modelini Piyasaya Sürdü

Apple Yeni Modelini Piyasaya Sürdü

Apple iPhone 7 için yeni modelini piyasaya sürmeye hazırlandı.

Dünya markası Apple yenilikler yapmaya devam ediyor. Apple daha önce iPhone 7 ve iPhone 7 Plus modelleri için "Jet Black" rengini çıkartmıştı. Şimdi ise Jet White geliyor. İşte Apple haberiyle ilgili ayrıntılar...

Apple, geçtiğimiz günlerde iPhone 7 ve iPhone 7 Plus modelleri için "Jet Black (Simsiyah)" rengini üretmişti. Apple'ın yeni bir yenilik yapacağıyla ilgili iddialar gündeme düştü. Apple bu kez de iPhone 7 ve iPhone 7 Plus modelleri için "Jet White (Bembeyaz)" rengini piyasaya sunacak. İşte detaylar...
 
Apple'ın akıllı telefonları olan iPhone 7 ve iPhone 7 Plus'ın Jet Black renginden sonra şimdide Jet White rengi yakında satışa sunulması bekleniyor. Apple ile ilgili tahminleri doğru çıkan Mac Otakara iPhone 7 için bir iddia da bulundu.
 
Hatırlayacağınız üzere iPhone 4 zamanında ise etkinlikten bir kaç ay sonra beyaz iPhone 4 duyurulmuştu. Apple'ın stratejileri aynı şekilde devam ediyor olmakta ki iPhone 7 ve iPhone 7 Plus modelleri içinde Bembeyaz rengininde yakında geleceğini duyuruyor.
 
Mac Otakara'nın iddialarına göre Apple önümüzdeki günlerde Jet Black renginden sonra iPhone 7 ve iPhone 7 Plus modellerini Jet White modelleri ile çeşitlendirecek. Jet Black rengi ile gelecek olan iPhone'lar sadece 128GB ve 256GB depolama birimlerine sahip olacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.