Apple'dan ortak abonelik paketi

Apple'dan ortak abonelik paketi

Apple, kullanıcılarına orijinal TV şovları, Apple Music ve dijital dergilere erişim sunacak tek bir abonelik hizmeti sunmayı planlıyor.

Apple, komediden dramalara kadar birçok televizyon şovu üzerinde çalışıyor. Ancak bunların nasıl dağıtılacağı konusunda net bir şey yoktu.

Apple'ın gelecek yıl için yeni bir haber ve dergi aboneliği servisi planladığına dair söylentiler var. Şirket hızlı bir şekilde elde ettiği video içeriği paket haline getirmeyi düşünüyor. Apple, video, müzik ve haber servisleri için bir ortak abonelik paketi sunabilir. Bildiğiniz üzere Apple, okuyucuların aylık bir ücret karşılığında 200'den fazla dergiye ulaşmasını sağlayan ve “dergilerin Netflix'i ” olarak bilinen bir dijital dergi abonelik hizmeti satın almıştı. 

Apple, Texture’ın dijital dergi planını Apple Haber servisine entegre edecek. Daha sonra ortak bir abonelik paketi oluşturulacak ve bu paketle video, müzik ve haber içerikleri bir arada sunulacak. Şirketin bu pakete depolama servisi iCloud’u da dahil edebileceği belirtiliyor.

Apple, tüm bu hizmetlerin nasıl paketleyeceğine, fiyatlandırılacağına ve satılacağına dair karar verme aşamasında. Gelişmeler geldikçe sizlere aktaracağız.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.