Apple'dan yeni iPad Pro 2018 yolda!

Apple'dan yeni iPad Pro 2018 yolda!

Apple etkinliğine sayılı saatler kala, her zaman olduğu gibi Apple sitesini güncelledi. Bu güncelleme için de sitesini bir süre yine kapattı.

Apple Store Türkiye mağazası da dahil olmak üzere şirketin tüm online mağazaları geçici olarak kapatıldı. Yeni iPhone modelleri için güncellenecek olan Apple Store, etkinliğin ardından tekrar kullanıma açılacak.

Yetkililer tarafından yapılan açıklama ile birlikte, mağazanın geçici olarak kapatıldığını ve yakında geri dönecekleri mesajını da kullanıcılar ile paylaşıldı.

Merakla beklenen gün geldi çattı. 30 Ekim 2018‘de Apple’ın düzenleyeceği etkinlikte baştan aşağıya güncellenen Yeni iPad Pro 2018 ve Mac modellerinin tanıtılacak. Ayrıca iOS 12.1 güncellemesinin final sürümünün bugün çıkıp, gün içerisinde indirilebilir olması bekleniyor.

Apple bugün hangi ürünleri tanıtacak?

Brooklyn Müzik Akademisi’nde düzenlenecek lansmanda tanıtılmasına kesin gözüyle bakılan ürün Yeni iPad Pro 2018. İnce çerçeveler, Face ID sayesinde fiziksel tuş olmayan ekran ve önceki seriye göre çok güçlü işlemci kesinleşen özellikler.

Bunun yanı sıra Retina ekranlı Macbook Air veya yeni Macbook’un tanıtılması beklenirken, bazı kaynaklar Mac Mini’nin yenileneceğini iddia ediyor. Etkinlik davetiyesinde Apple logosunun çeşitli görseller ile oluşturulan versiyonlarına yer veriliyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.