Apple’ın kulak üstü kulaklığı için müjdeli haber!

Apple’ın kulak üstü kulaklığı için müjdeli haber!

Apple hakkında doğru tahminleri ile tanınan Ming-Chi Kuo geçtiğimiz yıl yaptığı açıklamada, teknoloji devinin bir kulak üstü kulaklık modeli üzerinde çalıştığını belirtmişti. Yaz aylarında çıkan bir raporda ise bu yıl yani 2019 işaret edildi.

Söz konusu Apple olduğunda tahminleri büyük oranda doğru çıkan bir diğer kişi olan Bloomberg yazarı Mark Gurman, yeni kulaklığın 2019 yılının ikinci yarısında tanıtılacağını belirtti.

Daha önce paylaştığımız haberlerde belirttiğimiz gibi bu kulak üstü kulaklıklar, Apple’ın özel ses yongalarını kullanacak. Her zaman açık olan Siri’ye ek olarak kulaklıkların, gürültü azaltma teknolojisi ile ön plana çıkması bekleniyor.Şu anda tamamen iddialardan ibaret olsa da, kulaklıkların sağlık konusunda bazı özelliklere sahip olduğu da belirtiliyor. Bunun yanı sıra kulaklığın tasarımı hakkında şu ana kadar ortaya çıkan bir taslak veya çizim maalesef bulunmuyor.

Fiyat konusunda ise Beats kulaklık ailesinin üzerinde olacağı belirtiliyor. Bu durumda 450 dolar veya daha yüksek bir fiyat ile karşılaşmak kaçınılmaz olabilir.

Analistlerin belirttiği tarihler doğruysa, Apple’ın kulak üstü kulaklıkları iPhone XI serisi ve yenilenen HomePod ile birlikte tanıtılacak gibi görünüyor. Bunun yanı sıra teknoloji devinin yeni nesil AirPods‘lar üzerinde çalıştığı biliniyor. Her zaman açık Siri, suya karşı dayanıklılık, gelişmiş bir ses yongası gibi dikkat çekici özelliklere sahip olması beklenilen AirPods’un bu yılın ilk yarısında, Apple’ın Mart ayında düzenleyeceği etkinlikte tanıtmayı planladığı belirtiliyor.,

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.