Araç sahipleri dikkat... Bu yöntem ile aracınız ilk günkü gibi oluyor

Araç sahipleri dikkat... Bu yöntem ile aracınız ilk günkü gibi oluyor

Firma: "Bizim için artık sıradanlaştı..."

İzmir'de hizmet veren ve car care sektöründe lider olan Sahra Car Wash, araçları detaylı iç-dış yıkama ve seramik kaplama alanında faaliyet gösterdiklerini belirttiler. Ülkemizde hızlı bir şekilde yükselen ve popülerlik kazanan sektöre ise ilgi oldukça fazla ve İzmirliler Sahra Car Wash'da karar kılıyorlar.

Sahra Car Wash sahibi Serdar Günday, Medya Ege'ye yaptığı açıklamada araç sahiplerine bilgiler verdi:

Sahra Car Wash, 2000 m2 Kapalı alan içerisinde faaliyet göstermekte olup,tecrübeli ve eğitim sertifikalı uzman personelleri ile uzun süredir Balçova Palmiye AVM İzmir’de hizmet vermektedir.

Her gün Profesyonelce yaptığımız ve bizim için sıradanlaşan bu işi aracınıza uyguladığımızda, aracınıza ilk günki gibi tutulacaksınız. Sistemdeki tüm kimyasallar, DIN EN ISO 9001 kalite güvencesi altında geliştirilir ve üstün kimya teknolojisi ile Avrupa’da üretilmektedir.

arc_1680.jpg

Sahra Car Wash Teknisyenlerimiz uygulamalı ve teorik eğitim alarak, Teknik Eğitim Yeterlilik Sertifikasına sahiptirler.Uzman personelin yanı sıra, Dünya çapında tanınan kimyasal ürünleriyle de hizmete devam eden Sahra Car Wash, sadece kendi ürünleriyle müşterilerine servis sağlamaktadır.

Son Yıllarda Ülkemizde çok hızlı bir yükselişe geçen, popüler ve kazançlı bir sektör olan Car Care sektörü gün geçtikçe daha çok tanınmaya, müşterilere çeşitlilik ve alternatifler sunmaya ve yayılmaya devam etmektedir. Tüm sektörlerde olabileceği gibi bu konuda da mutlaka yüksek kaliteli ürünler ve hizmetler sunan firmaların yanı sıra, deneyimden ve gerçeklikten uzak yapay firmalar, markalar ve ürünler de piyasada yer almaktadır.

İzmir‘de sektöründe lider olan Sahra Car Wash güçlü deneyime sahip olan kurucuları tarafından müşterilerine hizmet vermektedir.

arc_1697.jpg

SERAMIK KAPLAMA

Seramik kaplama arabanızda zamanla oluşabilecek çiziklerin önüne geçen güçlü bir malzemedir. Ayrıca araç seramik kaplama arabanızın zamanla renk atmasını, boyasının çıkmasını, paslanmasını ve uzun yolda sinek ve kuş pisliği olmasını önler.

Şuan arabalara uygulanan en son teknoloji olan bu malzeme 5 ile 8 yıl arasında bir koruma sağlar. Arabanıza seramik kaplama yaptırdığınızda aracınızın boyasına kesinlikle zarar vermez. Ayrıca bu teknolojiyi arabanıza uyguladığınızda arabanızın boyası güneş ışınlarına karşı dayanıklıdır. Ortalama 200 dereceye kadar dayanabilen seramik kaplama yaptırmak büyük avantaj sağlar.

arc_1702.jpg

Seramik Kaplama Avantajları

*Arabanızın yüzeyini parlatır.

*Aracınızın yüzeyini korur.

*Çiziklere, kuş ve sinek pisliğine, çamura v.b şeylere karşı korur.

*Arabanızın değerini arttırır ve uzun yıllar arabanızın boyası dayanıklı kalır.

*Sahra Car Care olarak aracınızın üzerini seramik kaplama yaparak daha güzel görünmesini sağlar. İster çiziği çok arabanız olsun isterse de sıfır bir aracınız olsun her türlü seramik kaplama yapılır."

arc_1723.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.