Araçlarını yola park ederek trafiği kapattılar

Araçlarını yola park ederek trafiği kapattılar

İzmir'de çok sayıda sokak, sorumsuz sürücülerinin ulu orta araçlarını park etmesiyle geçişlere kapatıldı.

Karabağlar ilçesi Bozyaka Semti'nde çok sayıda sokak, sürücülerin araçlarını ulu orta park etmesi nedeniyle geçişlere kapatıldı. Bazı sürücüler gitmek istedikleri güzergahın araçlar tarafından kapatıldığını görerek yön değiştirirken, ara sokaklardaki hatalı parklardan dolayı da trafik yoğunluğu oluştu.

aw186873-02.jpg

“NASIL BİR ZİHNİYETLE, HANGİ AMAÇLA YAPILDIĞINI DA ANLAYAMADIM”

2962 sokak ile çevresindeki çok sayıda sokağın araçlarla kapatılmasını değerlendiren 35 yaşındaki Ali Uludağ isimli vatandaş, “Sürücülerin çok yanlış yaptığını düşünüyorum. Bir ambulans gelse, itfaiye gelse nasıl geçecek? Allah göstermesin birinin başına bir şey gelse ambulans geçemeyecek. Hastaneye gidene kadar ölebilir de. Aşağıdaki sokağı da gördüm aynı şekilde yolu kapatmışlar. Nasıl bir zihniyetle, hangi amaçla yapıldığını da anlayamadım. İnsan buradan geçemeyecek mi? Bu bölgeyle ilgilenen trafik polislerine veya belediyeye duyurulur, biz şikayetçiyiz bu konudan” dedi.

aw186873-05.jpg

Öte yandan, oluşabilecek herhangi bir acil durumda 112 Acil Sağlık ve itfaiye araçlarının sokaklara girmesini engelleyecek durumda sürücüler tarafından araçların sorumsuzca park edilmesi pes dedirtirken, civarda yaşayan vatandaşlar ise yetkililerin konuya ilgi göstermesi gerektiğini belirttiler.

aw186873-06.jpg

aw186873-07.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.