“Arakne'nin Altın Eldiveni” çıktı!

“Arakne'nin Altın Eldiveni” çıktı!

Yazar Stella Tarakson, “Cesur Cem ve Beceriksiz Kahramanlar” serisinin son kitabı “Arakne'nin Altın Eldiveni” ile minik okuyucuları Antik Yunan’ın eşsiz dünyasına uzanan fantastik ve eğlenceli bir yolculuğa davet ediyor. 

The Çocuk Yayınları markasıyla raflardaki yerini alan “Arakne'nin Altın Eldiveni”, taşa dönüşen insanlara yeniden yardım etmek için Antik Yunan’ın yolunu tutan cesur çocuk Cem’in fantastik macerasını eğlenceli bir kurguyla anlatıyor. Çocukları mitolojik kahramanlarla tanıştıran kitap, içerisinde yer alan siyah- beyaz çizimlerle de onların hayal dünyasına yön veriyor. 

Macera kaldığı yerden devam ediyor

“Cesur Cem ve Beceriksiz Kahramanlar” serisinin ilk kitabı “İşte Herkül Geliyor”da çocukları sürükleyici bir maceraya çıkaran, 2’nci kitabı “Hera’nın Korkunç Tuzağı”nda onların hayal gücünü ateşleyen yazar Stella Tarakson, serinin 3’üncü kitabında ise çocukları heyecan dolu, bir o kadar da öğretici yeni bir maceraya sürüklüyor. Usta Yazar Stella Tarakson, cesur çocuk Cem’in taşa dönüşen insanlara yardım etmek için yeniden Antik Yunan’a gitmesiyle başlayan, arkadaşı Zoe’yle birlikte altın postun peşine düşmesiyle devam eden olaylar zincirini ustalık gerektiren bir akıcılıkla ve çocuklara uygun mizah diliyle işliyor.

Hayal dünyalarını esir almadan zenginleştiriyor

8 yaş üstü çocuklar için eğlenceli ve öğretici bir dille yazılan kitap, içerisindeki siyah- beyaz çizimlerle çocukların hayal dünyasını esir almadan, hayal güçlerini zenginleştiriyor. Cesur çocuk Cem’in başına gelenler karşısında cesaretini yitirmeden, arkadaşlarıyla birlikte oldukça cesur adımlar atması karşısında çocuklar, kendilerine güvenmeyi öğreniyorlar. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.