Araştırmacı Estetik Direktör Yıldız Uysal!

Araştırmacı Estetik Direktör Yıldız Uysal!

Estrella Estetik Danışmanlık Hizmetlerinin kurucusu Yıldız Uysal, güzeli araştıran bilim dalı ‘estetik’ üzerine ve şirketinin güzellik üzerine gerçekleştirdiği faaliyetleri üzerine konuştuk.

İspanya’da ve Fransa’da estetik üzerine eğitimler gördükten sonra 2004 yılında bu alanda faaliyetlerini hızlandırdığını belirten Yıldız Uysal, “Kendimi çalıştırdığım işyerimde geliştirdim. Araştırma ve eğitimci özelliğimle bu alanda farklılık yaratmaya çalıştım” dedi.

Estrella Estetik olarak, kozmetik, estetik ve plastik cerrahi danışmanlık hizmetleri verdiklerini belirten Uysal, “Müşterilerimizi dinlemek, anlamak ve doğru yönlendirmek için çaba sarf ediyoruz. Plastik Cerrahımız Mehmet Kaya ile birlikte kabalalık bir ekip kadrosuyla, insanlara güzellik ve güzel olma konusunda hem bilgi, hem de destek vermeye çalışıyoruz.

70514800_2666775110040700_632227634171871232_n.jpg

Estralla Estetik Danışmanlık Hizmetleri olarak, merkezlerine gelenlerle ilk yaptıkları onları dinlemek olduğunu belirten Uysal, “Müşteriyi dinlemek ve anlayabilmek mesleğimizin en önemli anıdır.  Dinlemediğiniz ve anlamadığınız bir kişiye, güzellik anlamında istediğinizi de veremezsiniz. Çünkü güzellik kavramı görecelidir. Kişi kendisini nasıl iyi hissediyorsa onun için güzelin tanımı da odur. Biz de o tanımına uygun olarak, onun kendisini güzel ve iyi hissedebilmesi için hizmet veriyoruz” 

Müşterilerin hem erkek, hem de kadın olduğunu ve kadınların güzel görünme isteğinin doğal olarak erkeklere göre daha fazla olmasından dolayı kadın müşteri sayısının fazla olduğunu belirten Uysal, “Kadınlar, göğüs büyütme veya küçültme, kaş, yağ aldırma ve gerdirme konusunda isteklerde bulunuyor. Erkeklerin bu anlamda istekleri saç ekimi ve burun düzeltme olarak daha kısıtlı. Ancak son zamanlarda, erkek müşterilerimizde de çok artış oldu.  Kendisini bakımlı hale getirmek isteyen, kadının güzel görünmesi gibi, kendisini yakışıklı görünmesini isteyen erkekler,  estetik merkezimizin müşterileri arasına girdiler”

Estetik merkezi olarak geri dönüşlere çok önem verdiklerini, bunun genelde iyi dönüşler olduğunu söyleyen Yıldız Uysal, “Bize başvuran ve hizmetlerimizden alanlar aynı zamanda bizim en büyük reklam ve mutluluk kaynağımız. Zayıflamanın en etkili yönteminin soğuk lipoliz, Bu yöntemle yağ kitlesi yüzde 20-25 azaltabiliyoruz Yoğun şekilde yaptığımız epilasyon ve cilt gençleştirme de de oldukça verimli çalışıyoruz ve başarılı oluyoruz. Bunu da yine müşterilerimizi mutlu olduklarını belirten geri dönüşümlerinden çıkartıyoruz. İşimizi seviyoruz, insanları seviyoruz ve onların mutlu olması için en doğru şeyleri yapıyoruz” dedi.

Uysal, sağlık turizmine büyük ekonomik güç sağladıklarının altını çizerez,  "Estetik içinde sağlık alanına barındırıyor. Dolasıyla yurt dışı bağlantılı olarak bize gelen müşterilerimiz aynı zamanda çeşitli ameliyatlar geçirerek, sağlık alanında da hizmet alıyorlar. Bu anlamda, sağlık turizmine ve ülkemize büyük ekonomik bir kazanç sağlıyoruz. Dünya da bir çok ülkeyle bu anlamda bağlantılarımız ve yurt dışı tercih edilen bir kurumuz" dedi.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum