Ardıç ağacının hikayesi Karaburun'da sergileniyor

Ardıç ağacının hikayesi Karaburun'da sergileniyor

Karaburun Ardıç Sahilinde düzenlenen sanatçı Fikret Doğan'ın eserlerinin gösterildiği Ardıç'ın Gizemi Heykel Sergisi sürüyor.

Medya Ege- Karaburun Belediyesi, ilçenin sembol ağaçlarından biri olan Ardıç ağacını sanatçı Fikret Doğan'ın sergisiyle İzmirlilerle buluşturdu. Mordoğan Ardıç sahiline dalgalarla vuran ardıç ağacı köklerinden yapılan eserlerle, hem geri dönüşüm hem de kültürel mirasa sahip çıkmak hedefleniyor.

fa7uohnwyaazlx7.jpg
Serginin açılış kurdelasını sanatçı Doğan ve Karaburunlularla kesen Karaburun Belediye Başkanı İlkay Girgin Erdoğan, İzmirlileri de ardıç ağacının kültürüne sahip çıkmaya çağırdı

fa7umytxgaanciv.jpg

Erdoğan sergi ile ilgili "Mordoğan Ardıç sahilindeki denizin dalgaları ile sürüklenmiş ardıç ağacı köklerinden ve dallarından oluşturan, meşhur Ardıç ağacının kültürümüzdeki yerini hatırlamak, kaynaklarımızın verimli kullanımını sağlayarak geri dönüşüm bilincinin yaygınlaştırılmasını anlatmak adına Sayın Fikret Doğan’ın eserlerinden oluşan “Ardıç’ın Gizemi Heykel Sergisi” 24-26 Ağustos tarihleri arasında 11.00-19.00 saatleri arasında Plaj Ardıç’ta sergilenecek" ifadelerini kullandı.

fa7uoy1xgaans0l.jpgfa7uopjxeaautmz.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.