Ardıç Halk Plajının Mavi Bayrak Alışı kutlanacak!

Ardıç Halk Plajının Mavi Bayrak Alışı kutlanacak!

Karaburun Mordoğan'da bulunan Ardıç Halk Plajı geçtiğimiz aylarda Mavi Bayrak almaya hak kazanmıştı. Temizliği ile halk sağlığına uygun olan Ardıç Halk Plajı'nın Mavi Bayrak alışını turnuvalarla kutlanacak.

Medya Ege- Mavi Bayrak, gerekli standartları taşıyan nitelikli plaj ve marinalara verilen uluslararası bir çevre ödülüdür. Bu kriterleri başında temizlik ve güvenlik gelmektedir. Ardıç Halk Plajı, İzmir'de bu yıl mavi bayrak almaya hak kazanan plajlardan biri. Ardıç Halk Plajı'nın bayrak teslim töreni 19 Temmuz Salı günü turnuvalar ve gösteriler eşliğinde yapılacak.

780x411-cift-maas-vurgunu-chpli-baskan-ilkay-girgin-erdogan-kendisini-mudur-yapti-1563518936793.jpeg

Ardıç Halk Plajı'nın Mavi Bayrak alışının kutlanacağını belirten Karaburun Belediye Başkanı İlkay Girgin Erdoğan, "Kutlama kapsamında, plaj voleybolu ve sokak basketbolu turnuvaları gerçekleştirilecek olup yelken gösterilerimizle de görsel bir şölen sunulacaktır. Turnuvalarımız 16-26 yaş ile sınırlıdır" açıklamasını yaptı.

fxikw1mxwaajruo.jpg

Sosyal medya hesabından açıklamada bulunan Başkan Erdoğan, "Ardıç Halk Plajımızın Mavi Bayrak Alışını Turnuvalar ile kutluyoruz. İlçemizin en büyük kum plajı olan Ardıç Halk Plajımız Mavi Bayrağına Kavuştu. 19 Temmuz Salı günü gerçekleşecek olan Bayrak Teslim Törenimizi, Turnuvalar ve gösteriler eşliğinde vatandaşlarımızla kutlayacağız. Kutlama kapsamında, plaj voleybolu ve sokak basketbolu turnuvaları gerçekleştirilecek olup yelken gösterilerimizle de görsel bir şölen sunulacaktır. Turnuvalarımız 16-26 yaş ile sınırlıdır. Katılım ve detaylı bilgi için 0552 925 64 71 numaralı telefondan Mertcan Koç’a veya 0554 493 25 89 numaralı telefondan Emine Polat Alkan’a ulaşabilirsiniz" ifadelerini kullandı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.