ARET VARTANYAN LİYAKAT SOHBETLERİ’NDE KONUŞTU

ARET VARTANYAN LİYAKAT SOHBETLERİ’NDE KONUŞTU

Lider Yaratıcı Katılımcılar Derneği (LİYAKAT) her ay düzenli olarak yapılan 'LİYAKAT SOHBETLERİ' nde bu ay yazar ve Yaşam Atölyesi Eğitim Akademisi Kurucusu Aret VARTANYAN’ı Mövenpick Otel’de ağırladı.

Aşk, ilişkiler, insan gerçekliği, hayatın içindeki roller, edebiyata tarz kazandıran kitapları ve tecrübelerini İzmir’liler ile paylaşan VARTANYAN, ‘Moderatör Gözde Birman ile AFİLLİ SORULAR’ kısmında Liyakat Derneği üyelerinin ve diğer katılımcıların sorularını yanıtladı.
 
7 yaşından itibaren yaradılış, insan ve hayatın gizemi üzerine günden güne artan bir heyecan ile çalışmalarını sürdüren, her şeyden önce insana inanan ve hayatta olma amacını ‘Dünyada bir tek insanı bile dışarıda bırakmadan, her bireyin kendini ve yaşam amacını sevgi üzerine kurulu bir zeminde gerçek kılmasını sağladığı bir dünyaya hizmet etmek’ olarak tanımlayan VARTANYAN, ilişkiler, aşk, hayat ve edebiyat ile ilgili konukların merak ettiği soruları yanıtladı. 


Söyleşide kurucusu olduğu Yaşam Atölyesi Eğitim Akademisi çalışmalarını ve hayatına dair anıları büyük bir enerji ve heyecan ile paylaşan VARTANYAN yapay zekadan ve insanın ancak kendisini değiştirerek değişimi yakalayabileceğinden söz etti.      


Çok yönlü bir yazarı LİYAKAT Sohbetleri’ nde ağırlamaktan mutluluk duyduklarını belirten LİYAKAT Yönetim Kurulu Başkanı Berkay Eskinazi ‘Enerjisi, hayata ve ilişkilere bakış açısı ve paylaşımlarını, bu hayatta var olma nedenini keşfederek bu yönde attığı adımları, kitaplarını takip ettiğimiz sevgili Aret VARTANYAN’ı aramızda görmekten çok büyük mutluluk duyuyoruz. Bugün hem üyelerimiz hem de İzmir iş dünyasından konuklarımız ile birlikte keyifli anlar geçirdik ve sanırım insana, ilişkilere, hayata dair sorulara yanıt bulduk.

 

Hayat aslında insanın kendini aradığı bir yolculuk. İlişkilere anlam vermeye çalıştığı, kendini geliştirmek için uğraştığı ve bulduğu cevaplar ile yaratım sürecinde olduğu bir süreç. Biz de LİYAKAT DERNEĞİ olarak değişik alanlarda, lider ve yol gösterici kişiler ile biraraya gelerek,  farklı bakış açılarını, birbirinden bağımsız konuları öğrenerek bu sürece katkı sağlamaya çalışıyoruz. Bugün bilgi ve tecrübe birikimini bizimle paylaşayan Aret VARTANYA’a ve aramızda olan bütün konuklarımıza teşekkür ederiz’

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.