Arıcılık

Arıcılık

Arıcılık, ülkemizde eskiden ilkel yöntemlerle yapılırken, bilim ve teknolojinin gelişmesine paralel olarak arıcılık faaliyetleri artmaya başlamış ve teknik arıcılık faaliyetlerine geçilmiştir.

Arıcılık, ülkemizde eskiden ilkel yöntemlerle yapılırken, bilim ve teknolojinin gelişmesine paralel olarak arıcılık faaliyetleri artmaya başlamış ve teknik arıcılık faaliyetlerine geçilmiştir. Arıcılık için önce bal arılarının bulunduğu bir kovan olması gerekir. Bunların yanında arıların bakım ve kontrolü için koruyucu malzeme olan arı maskesi olmalıdır. Hayvancılık-Arıcılık kategorisi başlığı altında bulunan kovan, arı maskesi, polen, balmumu gibi ürünlere sitemizden ulaşabilirsiniz.


Tarımsal faaliyetlerde olduğu gibi hayvancılık malzemeleri için de uygun ve kaliteli ürünleri bir araya getirmeyi hedefleyen aliemmi, arıcılık için gerekli tüm ihtiyaçlarınıza cevap veriyor. Arıcılık sektöründe en çok kullanılan ürünlerden biri olan arı kovanı, farklı çeşitleriyle sitemizde bulunuyor. Sepet kovandan, kara kovana, kırlangıç geçmeli kovandan, polen tuzaklı arı kovanına birçok kovan çeşidi tercihinize sunuluyor. Arının daha az saldırması ve arıcının güneş ışınlarından daha az etkilenmesi için gerekli olan güvenlik ekipmanlarından olan arı maskesinin yetişkinler için olanından tutun çocuklar için olanına kadar çeşitleri bulunmaktadır. Pamuklu kumaşlardan ve yanmaz elekten üretilen çocuk arı maskesi geleceğin arıcıları için özel olarak tasarlanmıştır. Koloninin gelişimi ana arıya bağlı olduğu için ana arının iyi ve kaliteli olmasına dikkat edilmelidir. Sağlıksız bir ana arı nakil yapılacak olan kovanda büyük sorunlara yol açar. İşte bu yüzden ana arı seçimine çok dikkat edilmelidir. Aliemmi olarak, Karniyol ana arı, Kafkas ana arı, Belfast ana arı, İtalyan ana arı satışlarımız bulunuyor. Karasal iklimin hakim olduğu yerlerde Kafkas ana arı daha çok ilgi görmektedir. Soğuk aylarda diğer arılara göre daha az yumurtlayan Kafkas ana arının bal verimi de %50 daha fazladır.


Her türlü arıcılık malzemeleri, ana arı ve koloniler ile siz arıcıların her zaman hizmetinde olmaya devam ediyoruz. Bizleri güvenle tercih edebilir, 7/24 güvenli satış sürecinizi takip edebilir, en hızlı ve kolay bir şekilde satın alma ve satışa sunma işleminizi gerçekleştirebilirsiniz. Arıcılıkla uğraşıyorsanız ürünlerimizi incelemek ve satın almak için www.aliemmi.com adresine bekliyoruz.
 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.