'Arma tamam sıra kupada’

'Arma tamam sıra kupada’

Misli.com 3. Lig 1. Grup’ta Play Off çeyrek finali ikinci ayağında yarın Arnavutköy Belediyespor’u konuk edecek olan Bucaspor 1928, Türkiye Futbol Federasyonu’na yaptığı başvuru sonucunda Bucaspor’a ait üzümlü armaya kavuşmanın sevincini yaşadı.

Değişikliğin onaylandığını müjdeleyen sarı lacivertliler, Kulüp Başkanı Cihan Aktaş’a verdiği sözü tutmasının ardından bir mesaj yayınladı. Kulübün sosyal medya hesabından yapılam açıklamada, “TFF’ye yapılan başvuru sonucunda takımımızın üzümlü arma değişikliği onaylanmıştır. Kulüp Başkanımız Cihan Aktaş, söz verdiği gibi takımımızı üzümlü armasına kavuşturdu, bugüne kadar takımımız için taraftarımıza verdiği her sözü hayata geçiren başkanımıza emekleri için teşekkür ederiz” ifadelerine yer verildi.

bucayenilogo.jpg

‘Sözümüzü tuttuk’

Bucaspor 1928 Başkanı Cihan Aktaş, camiaya verdikleri sözü tuttukları için gururlu olduklarını söyledi. Sıradaki hedeflerinin Play Off’lardan bir üst lige çıkmak olduğunu söyleyen Aktaş, “Söz vermiştik, Buca için sözümüzü tuttuk ve üzümlü armamıza yeniden kavuştuk. Amaçladığımız şeyleri tek tek gerçekleştiriyoruz. Şimdi sırada yarım kalan işimizi tamamlayıp Play Off şampiyonluğu yaşamak var. Bize desteğini esirgemeyen tüm taraftarımıza teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.