Arman Esen Dans Akademi'ye önemli ödül

Arman Esen Dans Akademi'ye önemli ödül

Bornova’da Gençlik ve Spor Bakanlığı’na bağlı olarak kurulan Arman Esen Dans Akademi’ye ait Dans Ege Gençlik ve Spor Kulübü, Yunanistan Kavala’da yapılan yarışmada üç takımı ile birincilik aldı.

Kavala’da ‘International Dance Festival Kavala Open’ yarışmasında mücadele eden, Arman Esen ve Gizem Esen tarafından kurulan Arman Esen Dans Akademi’den kürsüye çıkan üç takım ve Latin solo dans yarışlarında çeşitli dereceler kazanan Lena Esen, Ada Belce Taştan, Beyza Kuşkapan, Nermin İlgün ve Bilge Ecem Uslu büyük bir başarıya imza atarak göğsümüzü kabarttı. Üç takım birinciliği ve çeşitli yaş gruplarında solo dansta da derece yapan öğrenciler yurda döndü. Tamamen velilerin ve Arman Esen Dans Akademi desteğiyle katıldığı yarışmadan derecelerle dönen 25 öğrenci yarış otoritelerini ve konukları büyüledi.

1.jpg

Yarışma dönüşü İzmir İl ve Bornova İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüklerini ziyaret ederek başarılarını paylaşan sporcular İzmir İl Spor Faaliyetleri Birimi Müdürü Enver Yılmaz ve Bornova İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Şahin Kardaş tarafından ilgiyle ağırlandılar.

7.jpg

Adı başarıyla birlikte anılıyor

İhracat alanında dünya çapında birçok başarıya imza atmış olan Akça Holding’te sanat alanında da dünya çapında bir coşku yaşanıyor. Akça Holding Yönetim Kurulu Başkanı Rıza Akça’nın en büyük torunu Nermin İlgün, Yunanistan’ın Kavala şehrinde yapılan Uluslarası Dans Yarışması’nda (“International Dance Festival Kavala Open”) takımıyla ülkemize 1.lik kupasını getirirken, bireysel olarak Latin kategorisinde de 3.lük madalyasını kazanarak kürsüde Türk Bayrağını gururla dalgalandırdı. Azimle çalışmanın ve yaptığı işe büyük emek vermenin gerekliliğinin altını birçok kez çizen Rıza Akça 4. Kuşağın elde ettiği başarılar ve verdikleri emekler ile gurur duyuyor.

9.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.