Art Design, kırmızıyla evleri süslüyor!

Art Design, kırmızıyla evleri süslüyor!

Yılın en özel gününde sevdiklerinizle birlikte iyi dilekler eşliğinde yeni kararlar alınan yer kuşkusuz yeni yıl sofraları… Art Design, yeni yılda sevdiklerinizle birlikte aldığınız kararlarda sofralara modern şıklık katıyor.

Art Deco tarzındaki Royal Yemek Odası’nda, bereketin ve aşkın rengi kırmızı, siyah renkle harmanlanmış. Kırmızı kumaş ile siyah lake ahşabın mükemmel bir uyum yakaladığı Royal Yemek Odası’nda, unutulmaz bir yılbaşı sofrasının tadını çıkarabilirsiniz. Mermer kaplı masası ve geometrik desenli sandalyeleriyle Art Deco tarzının en nadide örneğini sunan 6 kişilik Royal Yemek Odası, görenleri kendisine hayran bıraktıracak. 
 
Keyfin yeni tanımı: Ares Oturma Odası

2020’de oturma odanızda da değişiklik yapmaya ne dersiniz? Kırmızının tüm cazibesi, oturma odanızda da kendisini hissettirsin. Art Deco koleksiyondaki en dikkat çeken parçalardan biri olan Ares Oturma Odası’nda, kırmızı kadife kumaşla kaplı koltuklara, siyah ve gri renkte kadife yastıklar eşlik ediyor. Özellikle akşamları televizyon seyrederken ya da günün tüm yorgunluğunu atmak istediğinizde, kanepe rahatlığıyla evinizin yeni keyif noktası olacak. Evinizi de yeni yılın ruhuna sokmak için Art Design MODOKO mağazalarını ziyaret edebilir veya @artdesignmobilya instagram hesabından modelleri inceleyip yetkililerle iletişime geçebilirsiniz.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.