Artistik Sanatlar Akademisi ünlü isimlerin katılımıyla kapılarını açtı

Artistik Sanatlar Akademisi ünlü isimlerin katılımıyla kapılarını açtı

Organizasyon dünyasının tanınan ismi Banu Noyan'ın kurucusu olduğu Artistik Sanatlar Akademisi, iş, sanat ve cemiyet hayatının ünlü isimlerinin katılımıyla kapılarını açtı.

'Arkamızda Eğitim Var' sloganıyla sektöre eğitimli isimler kazandırmak için yola çıkan Artistik Sanatlar Akademisi'nin açılışına TESYEV Başkanı Yavuz Kocaömer, Kansersiz Yaşam Derneği Başkanı Dida Kaymaz, YILSAN Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Taner Yıldırım ve eşi Tülay Yıldırım, Müge Anlı, Özge Ulusoy, İvana Sert, Nergis Kumbasar, Furkan Palalı, Hakan Akkaya, Uğurkan Erez, Armağan Çağlayan, Selim Yuhay, Yavuz Seçkin, Nez, Elif Güvendik, Reyhan Karaca, Uğur Aslan, Ece Gürsel, Gülay Kamaz, Emre Ertürk, Sinem Yıldırım'ın yanı sıra Artistik Sanatlar Akademisi eğitmenlerinden Hüseyin Avni Danyal, Çiğdem Tunç, Neslihan Yargıcı, Akasya Asıltürkmen, Hazım Körmükçü, Murat Atıl, Sema Aras da katıldı.  

Artistik Sanatlar Akademisi'nin Bomonti'deki merkez binasında gerçekleşen açılış töreninde Banu Noyan “Arkamızda eğitim var diyerek yola çıktık. Bir ülkenin medeniyetinin en önemli göstergesi eğitimdir. Sanat ise her dilde aynıdır. Gurur duyduğum bir eğitmen kadrosuyla yola çıkmak ise her şeyden daha kıymetli. Yol arkadaşlarıma şükranlarımı sunuyorum ve inanıyorum ki onların da arkalarında daima eğitim olacak” dedi. 

Banu Noyan’ı bu önemli gününde yalnız bırakmayan ünlü isimler açılış kurdelesini hep birlikte kesti.

Açılış töreninin ardından sınıfları gezen ünlü isimler, Artistik Sanatlar Akademisi'ne hayran kaldı. Açılışa katılanlar Banu Noyan'ı eğitime verdiği önem ve destekten dolayı tebrik etti. 

Eğitimci kadrosunda duayen isimlerden Derya Alabora, Hüseyin Avni Danyal, Hazım Körmükçü, Akasya Asıltürkmen, Neslihan Yargıcı, Reyhan Karaca, Çiğdem Tunç gibi isimlerin yer aldığı Artistik Sanatlar Akademisi’nde Sahne ve Kamera Oyunculuğu, Her Yaşta Oyunculuk Eğitimi, Mankenlik ve Podyum Arkası, Yürüyüş-Zarafet ve Fotomodellik, Solfej, Sunuculuk ve Spikerlik, Kariyer planlamada iletişim, Vücut Perküsyonu, Kişisel İmaj Geliştirme, Enstrüman ve Dans alanlarında eğitim verilecek.
 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.