ARYOM'DAN ÇALIŞANLARINA TEŞEKKÜR

ARYOM'DAN ÇALIŞANLARINA TEŞEKKÜR

Aryom Koru, 1. Etap ve 2. Etap yapım sürecinde emeği geçen tüm çalışanlarını ve çözüm ortaklarını özverili çalışmalarından dolayı teşekkür plaketiyle ödüllendirdi.

Aryom Koru'da düzenlenen törende konuşan Aryom İnşaat A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Günday, başarının bir ekip işi olduğunu belirterek, projenin en başından beri ilk günkü heyecanla işine sahip çıkan çalışma arkadaşlarına teşekkür etti.

Mustafa Günday, “Aryom Koru ekibi, 1. ve 2. etap yapım sürecinde gösterdiği özverili ve başarılı çalışmalarla bu mutlu sona ulaşmamızda büyük pay sahibi oldu. Bizler işimizi severek ve büyük bir şevkle yapıyoruz. Bu başarıda emeği geçen tüm çalışanlarımıza ve çözüm ortaklarımıza sonsuz teşekkürler. İzmir ve Ege Bölgesi'nde prestijli yeni projelere imza atmaya devam edeceğiz. Ülkemiz ve tüm dünya covid-19 salgınını da atlatarak, geleceğe yeniden umutla bakacak. Herkese sağlık, huzur ve mutluluklar diliyorum” dedi.

Aryom Koru olarak, sosyal yaşama özel önem verdiklerini dile getiren Mustafa Günday, İzmirliler için mimarisi, sosyal donatıları, beş yıldızlı otel konforu ve doğayla iç içe konumu yanı sıra; herkesin özlediği komşulukların ve mahalle kültürünün de hayat bulduğu eşsiz bir yaşam sunduklarını da sözlerine ekledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.