Arzu Külahcıoğlu Altıntoz'dan Çocuk Bayramı mesajı

Arzu Külahcıoğlu Altıntoz'dan Çocuk Bayramı mesajı

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla mesaj yayınlayan Kemalpaşa Belediye Başkan Yardımcısı Av. Arzu Külahcıoğlu Altıntoz, "Bu önemli tarih, bağımsızlık mücadelemizin dönüm noktası olmuştur." dedi.

Nilda Altın Okay- Kemalpaşa Belediye Başkan Yardımcısı Av. Arzu Külahcıoğlu Altıntoz, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Başkan Yardımcısı Altıntoz, "Geleceğimizin güvencesi olan çocuklara armağan edilen ilk ve tek bayram olarak kutlanan bu önemli tarih, milli egemenliğimizin ve bağımsızlık mücadelemizin dönüm noktası olmuştur. Egemenliğimiz ve Cumhuriyetimiz çocuklarımıza miras ve emanettir." dedi.

Arzu Külahcıoğlu Altıntoz, mesajında şu ifadelere yer verdi:

"Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün çocuklarımıza armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını ve TBMM'nin açılışının 102’nci yıl dönümünü kutlamanın gururunu ve sevincini yaşıyoruz.

65165841.jpg

Geleceğimizin güvencesi olan çocuklara armağan edilen ilk ve tek bayram olarak kutlanan bu önemli tarih, milli egemenliğimizin ve bağımsızlık mücadelemizin dönüm noktası olmuştur. Egemenliğimiz ve Cumhuriyetimiz çocuklarımıza miras ve emanettir.

Bu duygu ve düşüncelerle, Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü ve kurtuluş mücadelesinde hayatlarını feda eden şehitlerimizi rahmet ve şükranla anıyor, geleceğimizin güvencesi olan çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı kutluyorum."

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.